Reklama

Reklama

Hádej, kdo je vrah

  • USA Bodies Bodies Bodies (více)
Trailer 1

Skupina bohatých dvacátníků plánuje večírek na odlehlém rodinném sídle. Společenská hra se rychle vymkne kontrole a stane se smrtelně nebezpečnou. Svěží a zábavný pohled na falešné přátelství. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Asi ne zase tak tragické, jak by si jeden dle hodnocení myslel, ale na to, jak očekávaný film byl a jak filmařsky dobrou látku má k dispozici, je to celkem slabý odvar a promarněný potenciál. Skupina přátel jede na víkend na chatu, kde kromě kokainu a alkoholu hrajou “Bodies, bodies, bodies”, což je víceméně Městečko Palermo. Jenže jeden z nich je vrah nejen ve hře, ale i doopravdy, a tak se s přibývajícími mrtvolami skupina přibližuje i k odhalení zabijáka. Má to fajn nápad, sympatické herečky, zpočátku poutavý vizuál i takový ten fajn filmový vibe, který umí vtáhnout. Dokonce bych i řekl, že celá první půlka je celkem slibný rozjezd a udržuje pozornost, ale druhá je na tom už znatelně hůře. Ke konci jakoby film ztratil nápad, postavy se jen překřikují a handrkují, vytahují na sebe starou špínu, která je pro vývoj děje absolutně nepodstatná, a celé to kolabuje a upadá bez špetky sebemenší snahy či finální invence. Škoda to jistě je, ale že bych u filmu nějak trpěl se říct nedá- zkrátka takový průměrný, zapoměnihodný střed, který neoslní. Naštěstí alespoň samotný závěr zanechá svým malým twistem úsměv na rtech. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

za začátku je Bodies Bodies Bodies celkem otravné, pak se ovšem celkem rozjede a chvilku je to slušná zábava ala Vřískot a jemu podobné filmy.Pak ovšem přijde pasáž, která je opět uječená a otravná a až ve finále přijde zvrat, podle které to celé nejspíš mělo být něco jako parodie na slashery. To by samo osobě nebylo špatné, jenže to z celého filmu není absolutně poznat a divák ho tak bude brát jen jako další v nekonečné řadě teen vyvražďovaček. A v tomhle žánru je to bohužel jen podprůměr s celkem slušným soundtrackem...40% ()

Reklama

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Úvodní asi půlhodina, kde se seznamujeme s vrcholně nesympatickými postavami za doprovodu naprosto otřesné hudby, byla až nesnesitelná. Naštěstí po první mrtvole atmosféra zhoustne, děj se stane příjemně napínavým a mezi osazenstvem začne relativně uspokojivá vybíjená. "Humorné" hlášky jsem sice moc nepobíral, ale závěrečná pointa byla docela vtipná, takže jsem se nakonec i zasmál a jsem rád, že jsem ten strašný úvod vydržel. Tři hvězdičky akorát. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak trošku nesúhlas s Marceloom, ktorého dojmy sú väčšinou pozitívnejšie ako moje, no tu bude presný opak. No sú určité veci, kde súhlasím s negatívnymi pocitmi. Najväčší problém "Bodies Bodies Bodies" je jeho úvodných asi 30 minút, kde sa toho dokopy moc neudeje a sledujeme postavy, ktoré nejako moc sledovať nechceme. Všetko sa to u mňa zmenilo ale momentom ako budeme mať prvú mŕtvolu. Pretože som vo výsledku zhodnotil, že ten film je inteligentnejší, než som si myslel, že bude. Spôsob ako sa budú riešiť konflikty, ako sa budú naše hrdinky snažiť odhaliť vraha a pochopiť čo sa deje naberie na obrátkach. Je to v podstate ako keď hráte s kamarátmi "Among Us" a snažíte sa prísť na to kto je v hre impostor a vyhodiť ho von. Toto je veľmi podobné. A až do konca som som nevedel ako to celé vlastne dopadne. V tomto smere je vyvrcholenie a rozuzlenie záhady veľmi inteligentné. Takže nie je to ako keď som sledoval "Lets Scare Julie", kde som mal len všetko čo sa udialo sprostredkované z druhej ruky. Reálne sme tam sami pozorovateľom a snažíme sa to pochopiť a uhádnuť. No sú postavy otravné a nezaujímavé? Áno. No keď sa to začne, minimálne sa veci reálne dejú. A nie je to hlúpe. Hodnotenie: C+ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvých 30 min. treba skočiť. Keď to konečne chytí grády, tak má človek pocit, že miestami sleduje paródiu, pričom samotný záver, ktorý by mal v prípade takéhoto námetu ponúknuť dostatočne nečakaný “twist”, len čiastočne naplnil očakávania. Max priemer, lebo aj samotné mordovačky sú asi tak originálne, ako u alkoholika liter vína pred spaním .. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama