Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Poutavě natočeno, chlap je hajzl, ovšem děvčata mají rozumu, co by se za nehet vešlo. Syn diamantového magnáta se zajisté vycapí na Tinder a bude se tam nabízet, ve vší parádě, zrovna jim. Vidno, že děvenky neměly nikdy tu čest s chlapečkem, který se narodil do movitějších poměrů. Za blbost se platí. Tyhle nebyly zlatokopky, ty totiž mívají za ušima a jinačí výcvik, na špek by vychcánkovi neskočily, prostě naivky a je tragické, o kolik se nechaly grázlem připravit. Snad si nějaké prachy urvaly zpět medializací, s ohledem, že je počin konkrétním a adresným varováním pro další nanynky, které si snad dají větší pozor. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo vystavaný dokument, ktorý však na konci vyšumí trochu do prázdna, keďže, hups spoiler, očakávaný happy end sa nekoná. Židovský Charles Leclerc to mal prešpekulované až nečakane do detailov a je (alebo ani nie je) zarážajúce, že keď od vás šmejd vyláka peniaze, nie je to trestný čin, lebo ste mu ich dali dobrovoľne. Na druhej strane, okradnuté slečny sa rožkom nechali opiť dobrovoľne, pretože ak má človek v profile na Tinderi uvedené, že pracuje ako pokladník v Lidli, dievčence asi veľmi rýchlo stláčajú ESC. 60 % ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Je to možná zbytečně dlouhé, ale většinou ne nudné. Rozhodně není na místě vysmívat se nachytaným dámám, protože ústřední podvodník měl velmi dobře promyšleno, jak si je "omotat" kolem prstu. *SPOILERY* Nemůžu říct, že by mě potěšilo, jak to vše dopadlo, ale nezbývá než doufat, že tahle podívaná bude dostatečnou reakcí na akce daného člověka. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Krátce po vydání ze spustil opravdu velký hype kolem The Tinder Swindler, a tak jsem byl dost natěšený. Výsledek mě trošku zklamal. Nejde o to, že by to nebylo zábavné nebo dobře udělané, ale nějak jsem se nedokázal srovnat se stylizací podvedených žen, které zde vystupují skoro jako hrdinky, že dokázaly zběsilé konání podvodníka odhalit a zastavit. Bez zásadních konotací toho, že ten člověk prostě jenom lhal a ony mu totálně skočili na špek. Posílaly mu statisíce bez toho, aby ho znaly nebo viděly delší dobu. Takže sice poměrně svižné a zajímavé, ale s finálním vyzněním jsem trošku bojoval. Holt problémy moderní doby. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Jak úvod vysvětluje, holky prostě chtěly pohádkového prince, což v dnešní době znamená luxusní životní styl, který lidé hltají na Instagramu. Tinder podvodník byl velmi chytrý, ale zároveň jsou slečny opravdu trochu jednodušší. Jenže zatímco holky nejsou až tak inteligentní a mají povrchnější pohled na svět, tak neudělaly nic špatného (aspoň podle tohoto dokumentu), zatímco hlavní podvodník je opravdu vychcaný a regulérně zlý člověk. Docela by mě ale zajímal pohled na ty jednotlivé lidi více do hloubky, hlavně si posvítit na toho podvodníka, o kterém se toho vlastně zase tolik nedozvíme. V každém případě je tenhle dokument od Netflixu fakt skvěle natočený. Je to jako dívat se na napínavý thriller, ve kterém se nám pomalu odkrývají další a další informace. Nedočkáme se ničeho obzvlášť šokujícího (snad jen je smutné, jak to, co provádí, se nepovažuje ve většině zemí za nic extra trestuhodného), ale jde o opravdu poutavou záležitost. (8/10) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama