Reklama

Reklama

Shut In

  • Velká Británie Shut In
Trailer 1

Obsahy(1)

Matka s dvoma deťmi zostáva po príchode svojho násilníckeho manžela, ktorý je závislý na drogách, uzatvorená v špajzi, z ktorej sa nedokáže dostať von. Napriek bezradnej situácii je ale odhodlaná ochrániť svojich potomkov za každú cenu. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Ne, nebudu řešit že za produkcí stojí konzervy z žurnalistický žumpy Daily Wire. Tenhle film není nic jinýho než scenáristickej brak o tom, kterak je ženská zavřená ve špajzu. Nulová invence, nulový napětí, nulová odlišnost oproti Hollywoodu, vůči němuž se debílci z Daily Wire tak vymezují...... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Čistá jsem a čistá budu... fakáč dělám na pobudu!" Brano zavírá samo aneb odvykačka v odmašťovně přináší nejen nový život, prý stejně blbý a zoufale prázdný jako kdysi, před prvním šlehnutím (říkal pedofil Sammy), ale i blbé vedlejší účinky, chronický zádveřismus, čili smůlu být vždy na té špatné straně dveří. Kvízová otázka za deset sjetých bludišťáků: Do kolika dveří celkem se Jess i ostatní dobývali? Bohužel, já jí moc nefandil. Klasická prokrastinátorka (místo dlabání četba Bible), odulé rty a nepřítomné pohledy fetky. Jestli takto vypadá čistá máma, tak já jsem perníkový táta. Zaujal „homemade pedogril“, recept na pečenou prasečí tlapičku i přesdveřní výchova dcery k samostatnosti. Vadil mi flegmatismus v prekérní situaci. Zaúkolovala dcerku a měla hotovo. Posedávala, polehávala, popř. si pletla špajz s komunitním kolečkem v léčebně: "Jako matka jsem zklamala." Jen občas, aby se neřeklo, zob a ťuk do podlahy. Btw, fakt blbé místo, to jí poradil kdo?! Zaplaťpánbů za nalezený recept na marmeládu, protože jako horník by se neuživila. A jako datel už vůbec ne! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc jsem si od Shut In nesliboval ale nakonec to nebylo vůbec špatný. Na to, že se většina stopáže odehrávala ve špajzu tak měl film celkem svižnej spád a nechybí ani napětí. Většinu filmu táhla Rainey Qualley a myslím, že si s tím neporadila vůbec špatně. Samozřejmě i zde se najde pár chyb a nelogičností ale na výsledný hodnocení to nemá až tak zásadní vliv. Zkrátka jde o standartní tří hvězdičkovou podívanou, která si myslím vyloženě neurazí. PS 1: Tu náboženskou symboliku bych klidně z filmu vypustil. PS 2: Když jsem se vlastně díval co, že ten D.J. Caruso natočil kromě filmu Disturbia tak jsem ke svýmu překvapení zjistil, že režíroval jeden z mých nejoblíbenějších (nehororových) filmů, kterým je Salton Sea. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nejdřív v rakvi, pak v telefonní budce, záchranné kapsli a nakonec ve spižírně. Popravdě Jessica je blbka a jeden se až diví, jak jí nakonec věci začnou vycházet. Možný spoiler: Fakt se nepřesvědčí, že je ten chlap mrtvý? I když mezi námi, dělat mrtvého při vytloukání šroubováku z ruky by asi nikdo nezvládl. Trochu mi vadila přehnaná symbolika okolo Bible a Krista. Tedy ty probodnuté dlaně měly opravdu symbolizovat stigmata? Doufám, že ne, páč na to Jess rozhodně svatá nebyla. Napětí místy nechybělo, avšak mrazivá atmosféra se nedostávala. Poslední záběry sice smrděly kýčem, ale mne potěšily. Slabý průměr na jedno podívání, když není nic lepšího po ruce. 2,5* ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tento snímek na mě fungoval hrozně dramaticky. Ze začátku jsem si říkala, že nic moc, že nápad je vcelku nudný a film mi nemá co nového nabídnout. Ale pak jsem se z čista jasna nechala vcucnout do děje, a musím říct, že psycho atmosféra celého snímku vydržela po celou dobu. To mi bylo velice sympatické. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Tennessee na místech Nashville (hlavní město) a Watertown. Natáčení začalo v srpnu 2021. (noelcoward73)

Reklama

Reklama