Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý voják se s pomocí právě propuštěného bývalého vězně stane bojovníkem podsvětí a oba se postaví proti zločineckému bossovi, zkorumpovaným policistům a nájemným zabijákům. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

borec999 

všechny recenze uživatele

Béčko. Dialógov je pomerne dosť a Sesmovi to prospelo, po režijnej stránke je to asi jeho najprofesionálnejší a najlepší počin. Dej je však stále veľmi jednoduchý a akcia ktorú sme dostali až príliš jednoduchá (pästné súboje). Grillo je síce na svoj vek v dobrej fyzickej kondícii (a vlastne proti nemu osobne nič nemám), no ako on, tak aj ostatní herci (členovia černoššskej rodinky) dramatickejšie scény (snažiace sa o rozvíjanie vážnejších tém ako trauma,strata blízkych,odpúšťanie atď) herecky nezvládajú. Vrchol bol dialóg, v ktorom Grillo so striedaním úsmevu na tvári a utrápeného výrazu spomína na stratu kamarátov vo vojne, to som myslel, že si tvorcovia zo mňa robia prdel. Záverečná akcia výsledný dojem vylepší, stále je to však vo výsledku nevýrazné béčko u ktorého nechápem mini úlohu Scotta Adkinsa, ktorý je tu žalostne nevyužitý. 40% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená arénovka ve stylu fight club, kde veterán a hledač takových talentů se střetnou a budou se muset potýkat s řadou překážek. Ústřední dvojice mne fakt sedla. Grillo je likvidátor a má skvělou formu na svůj věk, Phifer taky skvěle sekunduje a celkově film nenudí. A občas se tu mihne další známá tvář a to i potěší. Hrozně mne bavily údery z mortal kombat tzv. x-ray kdy vidíte, co daný kopanec nebo úder zlomil, roztříštil atd. Aplikovat to do filmu bylo skvělé zpestření. Celková gradace příběhu mne bavila a bylo jasný, jak to dopadne, ale vůbec mi to nevadilo. Celkově krátká stopáž filmu prospívá. Za mne béčkové překvapení. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když nevíš, natočil něco, co frčelo před 30 lety. To si asi řekli tvůrci filmu a natočili něco jako van Dammovo Lví srdce, ale s totálně špatnou akcí, divnou zápletkou a vlastně i špatnou režií. Lákadlo v podání Atkinse se nekoná, jelikož se tam opravdu moc neohřeje. A Grillo, ač ho mám rád, tak si vybírá příšerné projekty přičemž, by mohl mít mnohem na víc. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

"Lights Out" se nemůže rozhodnout, jestli chce být filmem o turnaji bojovníků, nebo o zkorumpovaných policajtech. Mně se víc líbily ty turnajové bojovky, které mi připomínaly Van Dammovo "Lví srdce". Akce byla sestříhaná příliš roztříštěně na to, abych mohl film doporučit. /40%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Posledných 10 rokov je grilovačka s Grillom taká, že sa tešíte na super prepečený steak a nepohrdli by ste od toho hladu ani médium roštenkou, no po príchode s ústnym výrokom sťaby bernardín vám drahí hostitelia oznámia, že ide o grilovačku prudko vegánsku. A nech sa snažíte ako sa snažíte, stále vás ten pocit zo zachraňovania planéty nenasycuje. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Santa Clarite v Kalifornii vo februári 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama