Reklama

Reklama

Gone in the Night

  • Velká Británie The Cow
Trailer

Obsahy(1)

Kath (Winona Ryder) spolu so svojim mladším frajerom Maxom (John Gallagher Jr.) vycestujú na víkend do hôr, kde si prenajali chatu. Avšak po príchode na miesto zistia, že na chate už je ubytovaný mladý, záhadne chovajúci sa, pár. Keď sa Kath ráno zobudí, s úžasom zisťuje, že Max zmizol uprostred noci spolu s mladou ženou. Kath sa po čase rozhodne vypátrať, čo sa vlastne stalo. Postupne dôjde k šokujúcemu odhaleniu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný. Ze začátku to vypadá, že se jedná o zcela nevinný příběh, ale hned poté se vytvořil uzel, který se postupně rozmotává. Děj postupuje, ale není natočen tak, aby u diváka neklesala pozornost. Ale i přes to všechno, film má i své pozitivní stránky. Otázka stárnutí a předsudků dodává příběhu něco navíc (je taky možné, že právě proto film vznikl). A samozřejmě Winona Ryder hraje jako vždy úžasně. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuju kdy naposledy jsem viděl nějakej film ve kterým by hrála Winona Ryder. V jejích starších filmech jako třeba Drákula(1992), Čarodějky ze Salemu(1996), Vetřelec: Vzkříšení(1997) nebo Narušení(1999) se mí její herecký výkony líbily. U tohoto filmu to ale říct nemůžu. Tady na mě její herectví působilo tak nějak všelijak. Ale jejímu bratrovi(Eli Horowitz) pro něhož je film jak scénáristickou tak režisérskou prvotinou to asi stačilo. Vlastně si ani nemají co vyčítat. Hereckej výkon Winony Ryder mě sice neoslovil ale scénář je ještě větší průser. Za mě je to 90 minut nudy s(rádoby) šokujícím koncem. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder zní většině lidí určitě líp, než Winona Horowitz. A taky není aspoň tolik okatý, že hrajete ve filmu nějakýho svýho příbuznýho. Byl jsem na Winonu natěšenej, míval jsem ji kdysi rád a už dlouho jsem ji neviděl. A zaválela dobře, role na tělo. Takže taková lehce afektovaná lehká neurotička, moc se mi líbila. A nejenom Winona, i zápletka je skvělá. I forma je skvělá, rozdělení filmu na několik sekvencí, které se postupně propojují, mě fakt bavilo, až do finále se pořád dohadujete, jestli to nakonec bude thriller, nebo horror, nebo mysterák, nebo černá komedie, nebo co vlastně. No, od všeho asi ždibec. V závěru jsem se teda docela chechtal, ale jsem tak trochu magor, takže na komedii moc nesázejte. Kráva... Kdo tohle proboha vymejšlí... Praštěný Židi, kdo jinej. Výborná záležitost. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder  randí s mladším týpkom, ktorý vôbec nezapadá do jej skupiny priateľov. Jedného dňa spolu odídu, na víkend, na prenajatú chatu daleko od mesta. No a týpek uprostred noci zmizne. Winona sa rozhodne po istom čase, že zistí, čo sa stalo a začne pátrať až sa dopátra k celkom slušne šokujúcemu odhaleniu. Mňa to bavilo. Divákovi sa postupne odhaľuje pravda, kúsok po kúsku. Záver je trošku chaotický, ale celú podstatu filmu nejak vážne nerozhodil. 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Winoně Ryder je pořád něco z toho, z čeho jsme byliv 90. letech hotoví, ale to je po hříchu to jediné dobré, co se dá o filmu napsat. Ne že by se na to nedalo dívat. Nejedná se sice o nic světoborného, ale když začne hlavní hrdinka postupně odkrývat důvody zmizení svého přítele, daří se režii vyvolat jakous takous zvědavost. Jenže pak přišlo finále. To vršení zvratů bylo jako zobání třešní. Taék víte, že by jste už neměli, protože vám pak bude blbě, ale ládujete je do sebe pořád. Závěrečná cca dvacetiminutovka tak byla bolením břicha a to, co po něm bezpodmínečně následuje. 25% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama