foto

Alain Uy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Leading Man
2012 Dead Trees
2007 X's & O's
2006 Beznaděj (TV film)
1998 How to Land a Man

TV seriály

2019 Smrtící virus (TV seriál)
Jak chceš zabránit konci světa? (E05)
Čí je to krev? (E04)
K tomu vůbec nemělo dojít (E03)
další epizody (4)
The Morning Show (TV seriál)
Kyvadlo (S01E06)
2017 Pure Genius (TV seriál)
Touch and Go (E11)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Paraiso (S03E09)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Všechno k zemi (S02E04)
další epizody (6)
2014 The Fosters (TV seriál)
Us Against the World (S01E16)
Grimm (TV seriál)
Nejdražší maminka (S03E14)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité zaslepení (S10E23)
2010 Famílie (TV seriál)
Muž versus vačice (S01E02)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na vozíčku (S07E11)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smutná pravda (S03E15)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Double Down (E07)
Keepers (E06)
Profesionálky (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
V komoře u prezidenta (S02E12)
Veronica Mars (TV seriál)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
Pohotovost (TV seriál)
Válka se vrací domů (S14E01)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stříbrná hvězda (S02E11)
Radikální zásah (S02E02)
Lincoln Heights (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
O.C. (TV seriál)
The College Try (S03E22)
2005 E-Ring (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky