Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypatlaní magoři... blbí influenceři." Užít si Deadstream aspoň jako komedii a nadsázku? Copak to šlo, s tím k zblití přehrávajícím, idiotským a trapným  "mocinkymoc se bojím" streamerským debílkem, hystericky pištícím jako malá holka? Brrr! Použitelné coby lakmusový papírek. Namočen do krve (hodnocení) uživatele prozradí na dotyčného věk, jeho vztah k youtuberům i zdravotní stav. Např. já jsem v pohodě. Stará škola, hororový pajšl v cajku díky zdravé stravě. Od malička hodně zeleniny a ovoce (jablíčka mi drápem loupal Freddy Krueger), do pole jsme chodili s ostatními dětmi na kukuřici a maso mívali jen občas (v pátek třináctého). Furt na čerstvém vzduchu, spousta pohybu.  Dnešní mladí nehoní ani mičudu po hřišti, ani holky v parku, honí už jen u streamů. Na tábory už nejezdí, jen čumí na net, jak se na noční stezce odvahy místo nich bojí nějaký youtuberský kokot. Oni na něj pak chrlí lajky, jak neduživí tuberáci krev. Zadky přilepené k židlím, strava nezdravá. Po škole tučný fastfood, hotdogy a filmy z kuřecího separátu, k večeři jako sulc se třesoucí blivajzy found fotage (čest chutným výjimkám, např. pasáž z District 9). Navíc žerou i špekaté youtubery a toxické influencerky. Velebnosti, to je hnus. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický low budget horor. V prvej polovici dostaneme found footage horor s pôsobivým prostredím opusteného haunted domu. Dej, atmosféra, ľakačky všetko okej. Akurát hlavný hrdina je nesympatický debil, ktorému želáte len to najhoršie. V druhej polovici sa tak na moje veľké potešenie stane, Deadstream prepne do módu čistokrvnej hororovej komédie a zábava je to naozaj veľmi kvalitná. Obidve roviny fungujú (asi preto že sa nemiešajú a z úvodu je to úplne vážny horor a potom úplne neseriózna komédia) a osobne som cítil, že tvorcovia majú svoj režijný debut pevne v rukách a vedia čo robia. Po dlhšej dobe som narazil na found footage, ktorý mi troška pripomenul že tento subžáner nie je ešte mŕtvy... PS: ďalšie filmy od režijného dua Joseph Winter, Vanessa Winter si nenechám ujsť. 75% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co s komedií, která je nevtipná a s hororem, který není strašidelný anI brutální ? Pure Overhyped Mess. Na Deadstream jsem se docela těšil, ohlasy jsou pozitivní, ale budu muset jít silně proti proudu, protože mi to zkrátka nepřišlo dobrý v mnoha směrech. Hlavní hrdina je pro mne velkým problémem, uřvaný nesympatický cyp, který mi nepřišel vtipný ani zábavný, po většinu času jsem se imho cítil trapně a celý ten film působí, jakoby dětský youtuber hrál Silent Hill na Twitchi a pištěl u toho jak ženská. Herecký projev tak tragický, že by i v céčkovém hororu měl problém projít přes cásting. Samotný koncept, že hlavní hrdina strávi noc v Haunted Hause je sice fajn, ale mně ani ten barák nepřišel strašidelný, vlastně mi přišel tak útulný, že bych se tam v pohodě vyspal také. K tomu si přidejme hodně špatné SFX, horší než měl Raimi 40 let zpět v Evil Dead a to je co říct ( očividné figuríny). Děj je slabší, gore je o ničem, lekačka na mne nezapůsobila ani jedna, vtipné mi to absolutně nepřišlo a první hodina je těžký cringefest a taky docela úmorná. Finále relativně ušlo a found footage forma zde není tak otravná jak jinde, ale ty finanční nedostatky tu jsou sakra cítit úplně všude. Zlatý Host a Grave Encounters. Navíc to beru jako propagandu influencerů a youtuberů, které ze srdce nesnáším. 4/10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když vykopat z hrobu žánr found footage, tak jedině lopatou z továrny pana Campbella.. Hravost, potměšilost (pissboarding), nápadité zapojení score „Shawn Carpenter's Halloween“, neocenitelná praktičnost stříbrné lepící pásky a spoustu výpadů směrem k elementu, co pojí influencery a zlé duchy. Touze po publiku.. Doporučuji vyhradit si prostor k pročítání komentářů diváků streamu, protože některé jsou opravdu výživné (i'm so glad I'm not you). Multifunkční filmař Joseph Winter je sice v hlavní roli poněkud hysterický (newspeak by řekl přecitlivělý), ale o zábavu se umí postarat. „Garlic..!“ ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bez prdele a bez ironie jsem se dost bavil, v podstatě taková parodie na celerbrity internetové influešity, co za vijůvs dokážou zajít až do kontejnerů smrdosti, totálně se ztrapnit, a udělat si pernamentku do kanálu, protože kdybych byl v jejich kůží, styděl bych se hanbou chodit mezi lidi. Každopádně, nedošlo mi, že se někdo snažil něco jako o parodii, a bral jsem to čistě jako livestream fejkového Mr. Beasta, typ toho shitubera, co se zavalí tunamy hoven, a počítá lajnu světového rekordu, dokdy vydrží nedejchat [zkurvený jackass..]. Párkrát srdíčko vyskočilo do jater, občas se spustila bránicová konvice smíchu, a obecně jak se to snaží tvářit jako osmdesátková quest hororová hra s Haunted Hausem. Nejde o topku svého žánru, ale kejchel to určitě je.. #podzimnísklizeň [2023] 🎃 ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama