Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V Amsterdamu 80. let se podnikavá vysokoškolačka začne věnovat sexu po telefonu ve firmě, kterou založili dva hodně odlišní bratři. (Netflix)

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příjemná holandská retro jednohubka o partičce kamarádů. kteří začali v osmdesátých letech provozovat erotické linky. Původně šlo pouze o nahrané audiokazety,které se volajícímu po zavolání přehrály, následně o erotické příběhy a ve finále o živé hovory a sex po telefonu . Nejde o žádné převratné dílo, ale díky humoru, nadhledu a sympatickému obsazení je to víc než solidní feel good kousek, který navzdory lehce pikantnímu tématu není nijak kontroverzní či provokativní...70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Hravý retro výlet do doby, kdy začaly být moderní erotické linky. Je to natočeno s nadhledem, vtipem a bonusem je sympatické civilní obsazení. Takový příjemný pohodový seriál, díky kterému budete mít lepší náladu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po první, šestidílné sérii, další bude/ budou (?) nepochybně následovat. Je to mile civilní, přičemž si tvůrci dali na téhle charakteristice zjevně hodně záležet. Soudím tak zejména dle castingu- všichni hlavní hrdinové mi přišli kromobyčejní až nehezcí, ale možná i díky tomu mě to do sebe postupně příjemně vtáhlo. I ten příběh dýchá životem, byť se kluci od určité chvíle prohání v luxusních kárách a žijí si nad poměry. Coby pozornýmu divákovi mi ale bylo jasný, jak se to stalo a čím si to zasloužili, protože jsem si s nimi tu genezi kompletně odžil. Můj koment je tu první, takže ano, rozhodně doporučuji, s tím že byste se neměli nechat odradit slabším prvním dílem. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama