Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Závěrečné zkoušky, školní výlet do Paříže a maturitní ples na obzoru? Nicka, Charlieho a celou partu v životě, vztazích i přátelství čeká spousta nových věcí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Pozitivně laděný LGBTQ+ seriál byl třeba a druhá série krásně pokračuje v přijemné teen romanci, bez hnusných, drsných a nepřijemných dramatických problémů, alá Zkrocená hora. V tomhle seriál jednoduše exceluje a jedná se tak o velmi milou podívanou, která hřeje u srdíčka a moc pěkně se na ni kouká. Sympatický casting, skvělá předloha, přijemný styl, vizuál a hudba, to vše tvoří příjemný a líbezný seriál. Srdcerváči nikdy nevystoupí ze své komfortní zóny a neudělají něco, co by je povýšilo o úroveň výš, ale v tomhle případě to ani není třeba a jejich naivita je vítaná. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Paradoxně snad lepší než 1. série - víc relatable momentů a zprostředkování pocitů postav. Na druhou stranu je to hodně, hodně gay - aneb snad není postavy, které by se toto téma netýkalo. Ke konci už je to hodně na sílu a navíc nepřekvapivé, jelikož od určitých postav toto rozuzlení čekáme od prvních momentů. Tak jako tak, je to příjemná feel good oddychovka. ()

Reklama

TheHulk 

všechny recenze uživatele

Druhá série snad ještě lepší jak první. :) Nejvíc "feel good" seriál co jsem kdy sledoval. nádherná hudba, scény jsou občas doplněný pěknejma animacema. Je to celkově tak pohádkově přikrášlený, ale to se mi naopak líbí. Skvělí herci! Taky se to suprově vyhejbá některejm klasickejm klišé romantickejch a queer filmů/seriálů. Hodně jsem ocenil dynamiku Ajayi a Farouka :DD supr nová postava. Jeden z mejch nejoblíbenějších seriálů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantické drama (prakticky) bez dramatu. Srdcerváčí pokračují v tom co si nastavili v předchozí sérii a i dvojka je taková sladká a naivní. Bohužel někdy až moc a některé pasáže byly na hraně toho co ještě zvládnu vydržet bez trvalých následků. Nicméně stejně jako u jedničky i tady chápu nadšení mnohých diváků a být o pár desetiletí mladší, možná bych to viděl podobně. Takhle sem se sice nenudil, ale jednou stačilo...60% ()

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus je druhá řada moc přeslazená, naivní a miloučká. Zkrátka trošku moc sluníčková. To jednotlivě a obecně vzato nejsou špatné věci, ale asi bych si to víc užila, kdybych byla tak od patnáct let mladší. Po třicítce už tohle chování prostě nedokážu ocenit. První série na mě tak nepůsobila, ale tady to vnímám mnohem víc. Nick byl skvělý, ta postava je vyzrálá, vtipná a milá. O dost naivnější a poblouzněnější a dětinštější Charlie mi to trošku narušoval. Ale veliké plus, Tao si konečně ostříhal tu děsnou podkovu a fakt mu to sekne. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama