Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavnostní ceremoniál 31. ročníku Andělů bude patřit tradičně především nominovaným. Předávání hudebních cen se uskuteční v pražském Veletržním paláci a živě vystoupí Ewa Farna, Mirai, David Koller, Smack, Annabelle a producent Fiedlerski, Kateřina Marie Tichá s kapelou Bandjeez, Ben Cristovao, STEIN27 a další. Pevné místo v programu má také speciální tribute vystoupení, které bude věnováno Miro Žbirkovi. Role moderátora se letos ujme Martin „Mikýř“ Mikyska... Celkově letos akademici v Andělech rozhodovali o nejlepších nahrávkách vydaných v roce 2021 ve čtrnácti základních i žánrových kategoriích a novém laureátovi Síně slávy. Vyjma poslední zmíněné kategorie se hlasovalo novým, tříkolovým systémem. Do Síně slávy bude tradičně uvedena osobnost, která již v prvním kole nasbírala od akademiků nejvíce hlasů. Favority letošních Cen Anděl Coca-Cola 2021 jsou Ewa Farna, která získala čtyři nominace, David Stypka s Bandjeez a Vladimír Mišík, kteří mají po třech nominacích. „Jsme upřímně rádi, že můžeme v letošním roce nominovaným opět dopřát tradiční slavnostní ceremoniál a divákům atraktivní netradiční podívanou. A to jak díky živým vystoupením nominovaných interpretů, tak díky specifickému charismatu osobnosti, která nás letošním předáváním provede." prozrazuje producentka Cen Anděl Coca-Cola 2021 Lucka Hájková. Ceny Anděl uděluje každoročně od roku 1991 Česká hudební akademie. Od roku 1995 se realizují pod záštitou ČNS IFPI a od roku 1997 je symbolizuje soška Anděla se šalmají od sochaře Jaroslava Róny. Šestým rokem je jejich organizátorem společnost LUFF PRODUCTION. Jedenatřicátý ročník Cen Anděl Coca-Cola 2021 se uskuteční v pražském Veletržním paláci. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Anděl chytá svěží dech. 1)  Klady: invence, nápady, neotřelý přístup, svižné tempo. 28letý svérázný Martin "Mikýř" Mikyska._____ 2)  Zápory: zaznamenal jsem snad jen lehce trapnou psycholožku (!), ženu Jaroslava Uhlíře při uvádění do Síně slávy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím, že kromě Davida Stypky si potlesk vestoje zasloužil i (pro mě dosud neznámý) moderátor, který vše odstartoval teatrálně velkým červeným tlačítkem v případě záchrany, pokračoval přivítáním zapomínání textu či Michalem Davidem a fanoušky kompotovaného ovoce, aby to se ctí zakončil spolu s povedenými vystoupeními bezprostřední Ewy Farne, kapely Bandjeez se zpěvačkou Kateřinou Marií Tichou či manželského dua: hlasově hutný Haj a minišatová Smetana. Zasloužená síň slávy pro skladatele Jaroslava Uhlíře (viditelně bojující se svým psychickým zdravím), i když jeho chotě bylo až příliš. ()

JUK_JANA 

všechny recenze uživatele

Ceny Anděl. Když jsem se na ně dívala naposled, tak jsem fandila kapele Nightwork a nikdy by mě nenapadlo, že skoro o deset let později se na ně budu dívat kvůli osobě moderátora. Ale stalo se tak a nelituju toho. Martin Mikyska alias Mikýř je svůj. Není profesionální moderátor, ale je profesionální tvůrce obsahu. A pokud se na jeho videa nechcete dívat, protože vám přijdou moc divoká, stačí jenom poslouchat. Své myšlenky vetknul i do tohoto večera, už od upoutávky se držel svého vlastního stylu a dobře udělal. Hudební stránka večera se mi převážně líbila, vzpomínání na ty, co s námi již nejsou bylo citlivé a silné zároveň. Byl to večer plný emocí - radosti, smutku, humoru, černého humoru, nostalgie... Hodnocení - pořad jako celek=80%, moderátor=100%. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně prestižní ceny se udílejí v prostoru takového většího obýváku, moderátor, jestli jsem dobře pochopil, je nějaký týpek, co si točí videa na youtube. Přítomní umělci jsou samozřejmě samí z řad pokrokových a uvědomělých, kteří vždy dokážou zvednout varovný prst, objeví-li se ve veřejném prostoru nějaký narušovatel zavedených europořádků. No, a za celý večer nezazní snad ani jeden hudební motiv, který by byl obdařen nějakým zajímavým melodickým nápadem. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama