Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na komedie a humor obecně nejsem nijak náročnej a tahle se mi prostě líbila. Než jsem se však dokázal naladit na notu filmařů, chvíli to trvalo. Musel jsem si jasně brzy uvědomit, že film se "nikam neubírá", "nikam se asi neposune", odvíjí se na místě a řeší se naprosto stupidní voloviny, ale prostě jsem se smál!! Perfektní, šílené postavy ... Nevyznám se přesně v definicích humoru ve filmovém umění, ale nebyl tohle náhodou situační humor? Já nevím, prostě pro mne paráda a mrzí mne, že film celkově v hodnocení upadá ... Ale možná jsem jinej ...(divnej) ... :-) ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Jack (Jay Michael Ferguson) se probudí ráno doma po pařbě, kterou pořádal v domě svých rodičů a zjistí, že se jeho kamarád zřejmě upil k smrti. Do toho volají rodiče, že se vracejí z dovolené dříve a budou doma už za 3 hodiny. Společně se svým kamarádem musejí za tu dobu uklidit dům, zbavit se jednoho teplouše, uspokojit holky, odlákat policistu a zbavit se mrtvoly...Ach jo to byla příšerná ubohost. Docela slibný začátek brzy posrali debilní herci,otřesný dabing vydavatele a ubohý scénář, který film pohřbil hluboko pod zem. Viděl už jsem větší sračky, ale i tak je těch 75 minut hrozná ztráta času. Bohužel 15% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se zřejmě zaseknul v pubertě, takže mam nejrůznější fekální teen-komedie docela rád, i když bych se za to měl ve svym věku asi stydět. Nenechal jsem se odradit komentářema, hodnoceníma, ani faktem, že je to podle čsfd 260. nejhroší film všech dob. No musim uznat, že ty odpady celkem chápu. Pro mě to sice na odpad neni, ale určitě je to jedna z těch nejslabších teen-komedií, co jsem měl možnost vidět (a viděl jsem jich celkem dost). Občas jsem se i něčemu zasmál, ale rozhodně tam nejsou žádný scénky nebo hlášky, který by stály za zapamatování. No a posledních cca 20 minut je úplnej zmatek a chaos, kde akorát všichni lítaj po domě sem a tam a jeden přes druhýho křičí. Jestli tenhle typ filmů máte rádi, tak v případě totální nudy se to dá zkouknout. No a jestli třeba nad Prcičkama ohrnujete rypák, tak na tohle nekoukejte vůbec. 40% ()

AleXtreme 

všechny recenze uživatele

Tento film není určitě pro nikoho kdo nemá rád teen komedie a to už i proto že je horší než většina teen komedií. Ale při zdrcujícím tempu, které začíná v 2/3 filmě jsem se fakt bavil. Chápu že pro mnohé je to naprosto trapné, odporné, amatérske, zakopání hodné a to i skutečně je, ale já se místy fakt bavil (i když možná proto že to bylo tak trapné...)! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Na podobné komedie by se měli dívat jen ti, kteří mají rádi tento druh humoru. Pak by to hodnocení vypadalo rozhodně mnohem lépe, než ve skutečnosti vypadá. Já se u těchto komedií bavím, mám je rád, a tato je tomu příkladem. Spousta bláznivých situací, které se zde hromadí na velkou kupu, mě nenechali oddechnout. Prostě zábava, která mě nikdy neomrzí. Dát tomu plné hodnocení je pro mě povinností. ()

Zajímavosti (1)

  • Pieseň "I'll Kiss Yours (If You Kiss Mine)" z konca filmu napísala Hope Riley, ktorá stvárnila postavu Laurie. Skladbu potom špeciálne pre film nahral jej manžel Tim Miner s kapelou. (U_S_O)

Reklama

Reklama