foto

Jeff Cardoni

  • nar. 1970
    Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Furlough
Malicious
Smitten!
Status Update
2017 Bad Kids of Crestview Academy
Tenkrát v Kalifornii
The Female Brain
2016 Middle School: The Worst Years of My Life
Mike i Dave sháněj holku
The Confirmation
2015 Amy
The Better Half
2014 Let’s Dance All In
Matka ochranářka
Miss Meadows
Neznámí autoři
West End
2013 Perfect Man, A
The Secret Lives of Dorks
2012 Finding Joy
Guns, Girls and Gambling
2011 You and I
2010 Chameleon
Lovecká sezóna 3
Na shledanou v září
Peep World
Posedlá zlem (TV film)
2009 All's Faire in Love
Bráchova holka
Miss Březen
2008 Pivo pro mýho koně
2007 Hafan hasičem
Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
Save Me
2006 Bonneville
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Sklapni a zpívej
Thanks to Gravity
2005 7 dní
Callback
Miluji tě k sežrání
Prodaná láska
2003 April's Shower
Intentions
Kde roste červené kapradí
Nekonečná pařba
2002 Tempus Fugit

TV seriály

2018 A.P. Bio (TV seriál)
Drenching Dallas (S01E13)
Walleye (S01E12)
Eight Pigs and a Rat (S01E11)
další epizody (13)
The Kominsky Method (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Malý Sheldon (TV seriál)
An 8-Bit Princess and a Flat Tire Genius (S02E08)
Carbon Dating and a Stuffed Raccoon (S02E07)
Život beze slov (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 21 (S03E21)
Epizoda 20 (S03E20)
další epizody (22)
Silicon Valley (TV seriál)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
Facial Recognition (S05E05)
další epizody (7)
2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (13)
Malý Sheldon (TV seriál)
Terapeut, komiks a snídaňová klobása (S01E04)
Poker, víra a vajíčka (S01E03)
Rakety, komunisté a Deweyova desetinná soustava (S01E02)
Training Day (TV seriál)
Kodex cti (E04)
S prstem na spoušti (E03)
Teherángeles (E02)
další epizody (4)
Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (8)
2016 Život beze slov (TV seriál)
B-O-N--BONFIRE (S01E03)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
P-I--PILOT (S01E01)
The Grinder (TV seriál)
Full Circle (E22)
Divergence (E21)
For the People (E20)
další epizody (13)
Silicon Valley (TV seriál)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
Honba za lepší betou (S03E07)
další epizody (9)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
Giving Thanks, Getting Justice (E08)
Buckingham Malice (E07)
další epizody (9)
Silicon Valley (TV seriál)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
Tvrdé odvětví (S02E07)
další epizody (9)
2014 Married (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (7)
The Lottery (TV seriál)
The McCarthys (TV seriál)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Health (E19)
Biking (E18)
Surprise (E16)
další epizody (7)
Wilfred (TV seriál)
Happiness (S04E10)
Resistance (S04E09)
Courage (S04E08)
další epizody (10)
2013 Full Circle (TV seriál)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Christmas (E11)
Bed Bugs (E08)
Art (E03)
další epizody (5)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Heroism (S03E12)
Stagnation (S03E11)
další epizody (12)
2012 Wilfred (TV seriál)
Tajemství (S02E13)
Zášť (S02E12)
Otázky (S02E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední kapka (S10E14)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
Lovný revír (S09E16)
Touha po krvi (S09E15)
další epizody (8)
2010 Obhájci (TV seriál)
Utajený šéf - USA (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (11)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
Ukradené dítě (S07E08)
Osudná nevěra (S07E07)
další epizody (18)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (17)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Ari (S03E12)
Akva-máma (S03E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Sundance (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (24)
2003 Duets (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
2002 Brandy: Special Delivery (TV seriál)
Skateboard Show, The (TV seriál)
2001 Ultimate Reality (TV seriál)

Dokumentární

2017 Welcome to the Beyond
2005 30 Days (TV seriál)
Movies That Shook the World (TV seriál)
2003 Dark Roots: The Unauthorized Anna Nicole (TV film)
2002 Výstřih (TV film)

TV pořady

2010 Utajený šéf - Austrálie (TV pořad)
2004 Nechceš jít dál? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace