Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanec môže byť pre niekoho celým životom. A niekedy môže život aj skomplikovať. Umelecká, výtvarne excelentná sonda do života tanečníkov a ich osudovs prekvapivými tajomstvani. Príbeh o tom, že i umelecký rast má svoju cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

jopal 

všechny recenze uživatele

Ano, velmi rozporuplny film. Dej takmer ziadny, ale pacilo sa mi, ze sa tam nikto na nic nehral, proste boli raz stari, tak hrali starych. Ale ten vykon na dany vek - klobuk dole. (Ti, ktori maju 18, pochopia neskor..) U mna 3 hviezdicky aj trochu, ale z nostalgie za skvelym tanecnikom, aj pre to, ze uz na Patrikovi bolo vidiet ubytok svalovej hmoty a aj kvoli jeho pamiatke davam ****...Aj ked tanec nemam velmi rad, nenudil som sa ani chvilu... ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Když jsem to dokoukala, měla jsem rozporuplné pocity. Na jednu stranu nesmrtelný Patrick Swayze a na druhou příšerný film. Český dabing byl naprosto otřesný, hluchých míst tam bylo snad více než dabingu, a kromě Patricka byly ostatní herecké výkony naporsto příšerné. Jedniné, co mohlo tento snímek zachárnit byl poslední tanec. Což také splnil, a proto hodnotím slušných 50%. ()

Reklama

stybro 

všechny recenze uživatele

Odporně nudný a táhnoucí se film,který už v životě nechci vidět........Film je vyloženě pro ty,kteří mají rádi umělecké tance.Pokud nejste jejich fanoušci,film zakopejte na zahradě hodně hluboko a modlete se,aby ho váš pes nevyhrabal.Vše ještě podtrhuje hrozný český dabing,na kterém se taky někdo vyřádil. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

další taneční film, rozhodla jsem se podívat po dlouhé době na Patricka, ale jaké bylo pro mě zklamání, když jsem viděla, že neumí moc tancovat a to jsem ho považovala za dobrého tanečníka a on byl při tom jen průměrný, to mě dost překvapilo, a i hodně zklamalo, dalo se na to dívat, ale jednou stačilo ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tanec mám velmi rád, ale taky mám rád smysluplný děj a netriviální dialogy. Tady už narážíme na hmatatelné problémy. Vždycky mě fascinovalo, jak někdo dokáže tanci vtisknout myšlenku, utvářet jím příběh.. Místy zajímavá, jindy zbytečně emočně nevěrohodná a křečovitě vyšponovaná sonda do světa tanečníků má solidní choreografii a zejména v posledních měsících hodně diskutovaného Patricka Swayzeho, který zde disponuje velice slušným charismatem a (v době natáčení) v jedenapadesáti letech úchvatnými fyzickými schopnostmi. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu tančí v jedné ze scén také Bambi Swayze, adoptovaná sestra Patricka Swayzeho. (Barrymore)

Reklama

Reklama