Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (86)

plakát

Das Wilde Leben (2007) 

Myslel jsem si, že to bude eintopf debilního filmu s dementními herci, nevkusným scénářem, stupidní kamerou a mizernou muzikou jako v drtivé většině německých filmů bez rozdílu a spletl jsem se. Bylo to sice převážně totéž, ale s bonusem krásné a převážně nahaté Natalie Avelon.

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Tentokráte herecky a posléze i satansky neobvykle esteticky vybavená Sweeney proplula touto křížovou cestou nikoliv bez poskvrny zato s grácií one woman show. Mimořádně podařená Mohanova zpověď o zločinném církevním spolčení, které již pozvolna zkomíraje obsahuje stále přebytek své psychicky postižené a duševně nedostatečné objemové většiny. Tato mrazivá obžaloba křesťanství by se měla povinně promítat studentům všech církevních škol aby Ti inteligenčně prozíravější zavčasu sestoupali k prozření o zločinnosti většiny náboženství a pokryteckém, zákeřném a falešném pastevectví církevních nehodnostářů. V dechberoucím vyvrcholení nám Mohan racionálně předkládá sžíravou provokaci myšlenek a představ jak by se lidstvo vyvíjelo bez epochy doby temna pod biskupským čepcem, kdyby se podobné finále uskutečnilo v Betlémě před více než dvěma tisíci let ?!?!?!?!? Navíc inteligentní režisér kupodivu vycítil, že ač nabízené prostředí přímo vybízí k reklamě na náš nebohý, bičovaný ,křižovaný a ve filmovém umění ostudně zanedbávaný spolek LGBTQS +, bez čehož už dnes nemá téměř žádný Úsvit šanci propasovat se do světových soutěží, tak cudně obchází se sebemrskačskou předtuchou Oskarovy inkviziční pomsty.

plakát

Rivalové pod rudým sluncem (1971) 

Nesourodá trojice v hlavních rolích a naprosto trapné a slaboduché dialogy rozpliznou film s průměrnou zápletkou jako slunce medúzu na pláži. Tento chatrný pokus o další western po dosud nepřekonaném a nadčasovém unikátu "Tenkrát na západě" 1968 se příliš nevyvedl ani Bronsonovi a totální propadák si vychutnal Delon, který měl raději tradičně spočinout v náručí kterékoliv z  klisniček francouzských filmových lahůdek.

plakát

The Kiss of the Vampire (1963) 

Rozkošná naivňoučká Drákulovinka s dementním příběhem, shovívavě úsměvnými herci a natroublým finále. Pro mě však celoživotní naděje, že tak sympatický druh homo upiris kdesi tajuplně dříme neboť v koalici se zásadovým a charakterním Satanem by jistě sestavili silnou krvesajnou armádu schopnou snadno a navždy vymýtit zločinné církevní spolčení v čele se senilním bohem jakožto zlosynem nejvyšším.

plakát

Něha (2022) 

Podívejte se určitě na fotky naší nejlepší kulturistky Věry Mikulcové.....!!!!!!!!

plakát

John Q. (2002) 

Přepatetický omyl...........

plakát

Přepadení (2010) 

Tak tento žánr žabožroutům opravdu nejde. Hraný dokument je nudný, placatý s mizernou kamerou a nevýraznými herci. Stačí deset minut na Wikipedii.

plakát

Vrcholné umění (1998) odpad!

Hloupé, prázdné a zbytečné tlachání dvou a více lizpiček buď spolu nebo s dalšími zcela zbytečnými bezpohlavními tlachaly. Toto je pseudozáznam ničeho z čehož se Cholodenko snaží sestavit ještě větší nablblé nic. Celé mi to připomíná portrét bez tváře, kecy beze slov a záběry bez kamery.

plakát

A zítra budete mrtví (2021) 

Nezbytná informační výbava pro turistické naivky lačnící po exotice. Průměrný, ale snesitelný objem informací jako návod na přežití v náručí altruistů veskrze přátelského Islámského státu se čtyřmi základními poznatky: První je zákeřnost a falešnost drtivé většiny náboženství od nepaměti a  zvrácená touha všech církevních představitelů využívat utužované nevzdělanosti k ovládání národů a vlastnímu sebeobohacování jak je to i u nás. Ta druhá je informace, že i mezi "všemi láskyplnými, lidumilnými a tolerantními islámskými pacifisty se najdou alláhovi šovinističtí násilničtí spratci". Třetí je, že se zvyšováním sebejistoty a neznalosti navštíveného etnika pramení nezodpovědnost a ztrácí se ostražitost. Ten čtvrtý  je dodnes trvající vztek jinak ohleduplných islamistů, který se proti ženám obrátil pouze proto, že stvořitel světa to popletl a nenechal výsadní právo a radost rodit děti pouze mužským Alfasamcům. A ten poslední je zjištění, že smrt není zas až tak krutá protože je rychlá, ale horší je to, co je před ní.