Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Takafumiho strýc se po sedmnácti letech zničehonic probere z kómatu, mluví nesrozumitelným jazykem a má nějaké magické schopnosti. (Netflix)

Zajímavosti (2)

  • Opening se skládá z různých herních referencí. Prezentace postav v podání Strýčka, Elfí princezny, Mabel a Alicii odkazuje na „Strighter Fighter Alpha 3“ z roku 1998. Pak je rychlý pohled na Strýčka, což odkazuje na první hru „Ježek Sonic“ z roku 1991. Taneční vsuvka, při které Strýček tančí, je odkaz na japonskou zpěvačku Namie Amuro, která pro Segu nazpívala a natančila digitální tanec a zpěv, a to v roce 1997. Následně vidíme, jak Strýček kráčí vstříc ohnivému drakovi, což odkazuje na hru „Strighter Fighter 2“ z roku 1991. Předposledním odkazem je, jak Elfí princezna, Mabel a Alicii skáčou a dopadají na zem, kde na ně čeká Strýček, což odkazuje na hru „Magic Knight Rayearth“ z roku 1995. Celé je to zakončeno pohledem na Strýčkovo oblečení, které připomíná oblečení hlavního hrdiny z her „Shinobi“, které začaly vycházet v roce 1987 a ta poslední vyšla v roce 2011. (Yoshitsune)
  • Opening se skládá z různých herních referencí. Úvod openingu je stejný, jako při zapnutí „Sega Saturn“ z roku 1994. Když Strýček stojí na věži, je to odkaz na hru „Shinrei Jusatsushi Taromaru“ z roku 1997. Následuje jak Strýček letí a vyhýbá se střelám, to je ze hry „Nights into Dreams“ z roku 1996. Pak následuje představení vedlejších postav, a to Elfí pricenzny, Mabel a poslední je Alicia, tento segment zase odkazuje na hru „Guardian Heroes“ z roku 1996. Následuje japonská reklama na „Sega Saturn Seagal“ ve spolupráci s Anthony Apes. Když ve 2D animaci Strýček zabíjí draka, tak je to odkaz na hru „Saint Sword“ z roku 1991. Následuje jak Strýček radí Mabel, což je odkaz na erotickou hru „Vizuální novely“ z roku 1994. Poté Strýček, Alicia, Edgar a Raiga bojují s gobliny, což odkazuje na hru „Golden Axe“ z roku 1989. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama