foto

Mucumi Tamura

  • nar. 19.7.1987 (31 let)
    prefektura Aomori, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Hóró suru tasogare
Gekidžóban sóšúhen Made in Abyss: Tabidači no joake
2018 Digimon Adventure Tri. Bokura no mirai
FLCL Alternative
2017 Digimon Adventure Tri. 4
Digimon Adventure tri. Kyosei
Eiga Jókai watch: Shadow side – Oni'ó no fukkacu
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Fušiša no ó
2016 Digimon Adventure tri. Kokuhaku
2015 Cyborg 009 vs. Devilman
Digimon Adventure tri. Saikai
2014 Spo-čan taikecu: Jókai daikessen
Ōkii 1 nensei to chiisana 2 nensei (TV film)
2013 Čokotan!
2011 Onigamiden
2010 Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower

TV seriály

2018 Captain Cubasa (TV seriál)
Darling in the Franxx (TV seriál)
Jókai watch: Shadow Side (TV seriál)
Merc storia: Mukirjoku šónen to bin no naka no šódžo (TV seriál)
Miira no kaikata (TV seriál)
Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
2017 Battle Girl High School (TV seriál)
Hóseki no kuni (TV seriál)
Jókai apáto no júga na ničidžó (TV seriál)
Kobajaši-san či no Maid Dragon (TV seriál)
Made in Abyss (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2016 Battle Spirits: Double Drive (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Monster Hunter Stories: Ride On (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
2015 Battle Spirits: Burning Soul (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Venus Project: Climax (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
2013 Danči Tomoo (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Kill Me Baby (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2009 Asu no Joiči! (TV seriál)
Taišó jakjú musume. (TV seriál)
White Album (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2008 Battle Spirits: Šónen toppa bašin (TV seriál)
Clannad After Story (TV seriál)
Jozakura Quartet (TV seriál)
Koihime musó (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace