Reklama

Reklama

Dark Nature

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Film vypráví příběh terapeutické skupiny, která je nucena čelit monstrům své minulosti, když izolovaný víkendový pobyt prověří jejich emocionální odolnost a schopnost přežít. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta nesympatických, afektovaných a traumatizovaných buchet si vyrazí léčit své mindráky lesní túrou, což má být nějaká forma terapie. Celkem záhy začnou mít halušky a také se ukáže, že je sleduje nějaká místní potvora. V zásadě je to jen o běhaní a řvaní s tím, že občas se ukáže upatlaný hipík, aby spustil další lavinu hysterčení. Smysl podobných nízkorozpočťáků mi uniká. 10% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný survival s přesahem do monstrhororu o skupině mladých žen, co si společně s doktorkou vyšlápnou do hlubokých lesů Kanady. Je to terapeutický výlet, kde se mají zbavit svých démonů, otázkou je, zda místo toho nezískají ještě horší. Film připomíná kousky z 80. let, jen má výrazně lepší kameru - příroda je tím nejlepším na celém snímku. Monstrum má ale přidanou hodnotu, není to jen obyčejný predátor, umí totiž vytáhnout z děveček jejich nejhorší vzpomínky a pěkně jim je naservírovat. Jsem rád, že je nehrály vyumělkované blond silikonky, na které by se sice hezky dívalo, jenže v dnešním filmu by z toho udělaly parodii. Dojde i na krev, škoda, že masomlejn si nechala kamera pro sebe. Scény s jeskyní byly napínavé, ne že ne, a kdo má rád turistické dokumenty, bude také spokojen. Nic pro náročného diváka. Ale ruku na srdce, znalci ví, že většina kanadských filmů je divná... a s tím je třeba počítat. Jo a velmi dobrá hudba. ()

Reklama

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Snáď najviac frustrujúce je, že film len ťažko spája životy a traumy postáv, ktoré chce vykresliť, s terorom, ktorému čelia v lese, pričom veľa otázok necháva nezodpovedaných. Herecké výkony sú celkom solídne. Film celkom slušne zachytáva aký strašidelný môže byť výlet do kanadských hôr s partiou cudzincov. Dark Nature s blížiacim sa koncom stráca pôvab a upadá do smiešnosti, pričom je tiež trocha nudný. Scenár bol predvídateľný bez dostatočného napätia a zábavy. 😕☹🙁 ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Tak si kamarádi natočili film. Levná produkce pohřbila monster film, který by si zasloužil lepší zpracování. Neherečky byly otravné a psycho manžel se zapalovačem taky..... Monstrum mi připomínalo ty obludy, co vykopávali skřeti v Pánu prstenovi. A to je asi nejlepší věc na filmu, sice není moc vidět (kamera je divoká), ale scény v jeskyni jsou nepříjemné a děsivé... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pekná príroda, celkom fajn príšera a pomerne dobre nakrútené. To je asi všetko kladné na tomto filme. Skupina dievčat ide do lesa (sympatické nie sú ale že vôbec), tam sa hodiny prechádzajú, vykecávajú a bohužiaľ, herečky to teda nie sú najlepšie. Niečo ich sleduje z lesa, a postupne si vylievajú  srdiečko. Potom za minútu 2 umrú ( vidno nie je nič), následne o 5 minút umrie tretia ( to isté), no a nasleduje finále. To je také, nijaké. Príšera vyzerá naozaj dobre, len je tak Žalostne málo a zle využité až to bolí. Ako tu kolega hovoril, pozrite si radšej znova Pád do tmy, kľudne aj 2 krát za sebou...Bude to zábavnejšie ako toto. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje aj vôbec prvú filmovú hudbu, ktorú zložila uznávaná kanadská a metis art-rocková skupina Ghostkeeper. (Arsenal83)
  • Natočené takmer výlučne s praktickými efektmi a skutočnými kaskadérskymi kúskami. (Arsenal83)
  • Štáb sa počas nakrúcania niekoľkokrát stretol s medveďom grizzly, ktorý ich prišiel "navštíviť". (Arsenal83)

Reklama

Reklama