Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy a Anna sú manželský pár, ktorým počas prechádzky po meste skríži cestu Bruno so svojou manželkou Mary. Bruno tvrdí, že sa s Andym poznajú zo školy, ale on sa naňho vôbec nepamätá. Bruno ich pozýva k nim domov na návštevu a Andy súhlasí, aj keď začína pociťovať nervozitu, lebo zo školy si ho nevie spojiť. Navyše, Bruno a Mary bývajú na opustenom a nikým nerušenom mieste. Blíži sa búrka, a tak sú Andy a Anna v Brunovom dome nútení prespať. Stanú sa tak svedkami, ako ich hostitelia praktizujú čiernu omšu, do ktorej sú sami nedobrovoľne vtiahnutí. Začína sa tak sled udalostí, ktoré sú očividne naplánované tak, aby oddialili ich odchod z Brunovho domu. (Astaroth12)

(více)

Recenze (14)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Označení horror je velmi zavádějící. To, že se zde objevují satanské rituály, černé mše, halucinace a nevysvětlitelné jevy ještě z filmu horror neudělá. Není ani strašidelný, ani atmosferický, ani napínavý. Jde o erotický film, který se vyhýbá tvrdé pornografii, ale jelikož by ukazoval jen nahá těla a simulovanou kopulaci, tak ho tvůrci zasadili do atraktivního prostředí černé magie. Jde o typ filmu, které kdysi hojně vysílala TV Nova po půlnoci. Ve své době mohl na nahotu diváky nalákat, v době internetu má smůlu. Dvě hvězdy za snahu, pár krvavých efektů, pěkný dům, poletující podzimní listí a satanské propriety. Ohledně nahoty je třeba říci, že hlavní aktéři mají naprosto otřesná těla, čímž ubývá třetí hvězda za estetiku. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní sekvence je neskutečně odvážná, erotikou a satanským rituálem vygradovaná. V podobném duchu se odvíjí celý příběh, plný podivných zvratů, bizarních okamžiků a okultní atmosféry. Scéna u krbu, kde se provádějí orgie nemá daleko k soft pornu a je perfektně nasnímána a sestříhána, s mocným hudebním podkladem. Zajímavě hororově laděný snímek s bezvadným závěrem. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Dovoluji si opravit a celkově zkrátit anotaci filmu: "Andy a Anna sú manželský pár, ktorého vymletosť je do neba volajúca a preto títo dvaja dementi skončí tak, ako skončí." Navíc jsou to škaredé a nesympatické ksichty, děj je předvídatelný od cca 6. minuty, erotika je tam naprosto neerotická...proč má vlastně taková zhůvěřilost 63 %? ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Úvodná krátka prednáška o satanizme je síce zaujímavá, ale veľmi predznačuje dej, čo sa bude ďalej diať. Film by sa bez nej pokojne zaobišiel, pretože ho trochu ochudobňuje o moment prekvapenia a tajomstva. Samotný príbeh je vcelku jednoduchý, ale aspoň premyslený a nenudí, lebo vzbudzuje zvedavosť a očakávanie. Satanské rituály aj špiritistická seansa s ouijou sú podané inteligentným spôsobom. Piquerovi Simonovi sa podarilo vytvoriť mrazivú a príšernú atmosféru, plnú obáv a predzvestí smrti. Vo filme je pomerne veľa erotických scén, ale tie neoddeliteľne patria k téme a nie sú jedinou devízou dobre hrajúcich hercov. V závere je využité hororové klišé - film dopisuje kruh, koniec sa dotýka začiatku a zlo trvá... Ale funguje to. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „Escalofrío“ není vyloženě skvělým filmem, ale má v sobě docela dobré nápady, které sice nejsou naprosto originální, přece jen od satanského hororu dostanete většinou to, co očekáváte, ale přece jen jsou pojaty celkem dobře. Nejen snesitelně, ale i trochu zajímavě. Přesto si říkám, že ta necelá hodinka a půl tak nějak nepřinesla nic, odzbrojujícího. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama