Reklama

Reklama

Redeem Team: Návrat Dream Teamu

  • USA The Redeem Team
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po debaklu na olympiádě v roce 2004 si americký mužský basketbalový tým pokouší napravit pověst a urvat zlato na hrách v Pekingu v roce 2008. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Olík 

všechny recenze uživatele

Sice typická „júúúúesej, júúúúesej, júúúúesej, júúúúesej“ propagačka, které patriotismus kouká ze všech kapes a kde už jenom chybělo, aby ve finále srazili na kolena věčného nepřítele z Ruska, ale jinak super dokumentární jednohubka. Žádné zbytečné natahování do víc epizod, mluví ti, kteří k tomu mají co nejvíc říct (i když je možná škoda prostor nedostali méně známí hráči z tehdejšího týmu), dobře zvolené ústřední momenty a téma, které samo o sobě utáhne vlakovou soupravu i bez Kobe Bryanta nebo LeBrona Jamese. Všiml jsem si, že si podlesní dobou Netflix docela ujíždí na basketbale, což není vůbec na škodu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Víc než dokument o znovuzrození amerického Dream Teamu mi to přijde jako velká pocta Bryantovi, což koneckonců není na škodu. Kobe byl vynikající, s magickou aurou, totální profesionál a přesně o tom minimálně polovina filmu je. Nic nového, zajímavějšího a zapamatování hodného ale dokument nenabízí. ()

Reklama

joshula 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, když samotní hráči vzpomínají na to jak se připravovali a cítili na OH. Napadá mě jen otázka. Jestli by stejně vstřícně vzpomínali a popisovali oné situace, kdyby se jim ten turnaj nepodařilo vyhrát? A v neposlední řadě. Je to o hráčích (nyní už legendách NBA), ale je dobré si všímat kolik lidí bylo v týmu, ať už jako asistenti, kustodi nebo koučové různých dovedností... A to jak oficiálně, tak neoficiálně při přípravných kempech před turnaji. Servis o kterém se i v dnešní době u spousty týmu může jen zdát. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe natočených dokumentů. Netflix se kolem basketbalové tématiky motá už nějaký ten pátek a nutno říci, že mu to jde. Musím zde vyzdvihnout skvělý střih a vhodnost každého rozhovoru, prostě to bylo skvěle sestaveno aby to dávalo smysl což se ne vždy u sportovních dokumentů stává. Další důvod k velebení je Coby Bryant, po jehož smrti dostává tento dokument další přidanou hodnotu. Prosím, více takových dokumentů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Silný americký patriotizmus sa dal čakať, ale to nevadí, každý má právo byť patriotom, vlastne by ním mal byť, ak nie je zapredanec typu Jaro plešatý lilipután Naď. Dokument je veľmi dobre spracovaný, má napätie, dokonca aj keď viete, a vy to rozhodne viete, ako to dopadne. Ak by to totiž dopadlo inak, tak by žiadny dokument nenatočili. Zároveň je to aj taká pocta Kobe Bryantovi, ktorého si tu nevedia vynachváliť, až som mal pocit, že to natočili pre neho. Ale padne tu aj také, že Kobe bol najlepší hráč histórie. Hm, tak to fakt neviem, neviem. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama