Reklama

Reklama

Děti těch druhých

  • Francie Les Enfants des autres (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rachel je 40 let, je svobodná a bezdětná. Žije spokojeným životem, má ráda své studenty, přátele i bývalé partnery a hodiny hry na kytaru. Poté, co se zamiluje do Aliho, se citově připoutává k jeho čtyřleté dcerce Leile. Večer ji ukládá ke spaní, stará se o ni, miluje ji jako svou vlastní. Jenže milovat dítě, které není vaše, s sebou vždycky nese určité riziko. (Festival francouzského filmu)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (2)

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Skvělej začátek 26. ročníku FFF... Nějak se mi to trefilo do nálady, jak v případě francouzského drama taky jinak. Virginie Efira hraje výborně, takže s ní ten příběh prožíváte, i když jste třeba ve zcela jiné životní etapě. Cítíte z ní osamělost, hlavně ve druhé polovině filmu, která je místy dost skličující, v kontextu čehož se mi moc líbil i závěr bez velkého romantického happyendu (ačkoliv epilog bych si vlastně odpustil, jakkoliv jeho přítomnost chápu)... Sypu čtyři oriony a těším se na příští dny, tenhle snímek nasadil vysoká očekávání... ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Les Enfants des autres od Rebeccy Zlotowski je na jednu stranu hezký a sexy příběh osudové lásky, na druhou stranu se táhne jako kšandy Sidneyho Greenstreeta. Krátila bych o půl hodiny. Virginie Efira je nádherná a Roschdy Zem je hotové dvojče Sergeie Barracudy, akorát bez těch tetovaček a blbých keců. Jak poznamenal Marek Čermák, "Zlotowski mi připomněla, že už bych měl domů." ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama