Reklama

Reklama

Jízda s Madeleine

  • Francie Une belle course (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvaadevadesátiletá Madeleine si zavolá taxi, aby mohla jet do domova důchodců. Charles, řidič s laskavým srdcem, souhlasí, že pojede kolem míst, která poznamenala její život. Projížďka pařížskými ulicemi odhalí Madeleininu neobyčejnou minulost. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh v príbehu, z ktorých vás určite bude šokovať ten dávnejší so všetkými svojimi okolnosťami. Herecky slušne zahraný film, ale bohužiaľ niektoré časti trochu menej vypracované a scenár je veľmi predvídateľný. Príjemne prekvapil Dany Boon, ktorý dokazuje, že keď je potrebný, tak vie so zahrať aj vážnejšie postavy. P.S.: Line Renaud je stále vo skvelej forme (aj odtiaľ prajem jej pevné zdravia). Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který umí překvapit, když od něj dopředu nic nečekám. Zní to jako banalita, ale tahle starší dáma je prostě skvělá. Humorem, lidskostí i charismatem. ()

Reklama

Rudy.Jestrab 

všechny recenze uživatele

Je zde skvěle vykreslená stará, velmi charismatická dáma Madeleine (Line Renaud), která sice prožila skutečně smutný, strastiplný život, ale i tak neztratila radost a má skvělou jiskru. Jediné, co mi poněkud vadilo, byla její mladá představitelka Alice Isaaz, která mi přišla poněkud nesympatická, oproti té staré šmrncovní dámě. Avšak, jestli to mělo být myšleno tak, že dříve byla nepříjemná a nesympatická, ale život ji změnil, tak se tento záměr skutečně vydařil. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Co se ze začátku zdá jako klasická komedie se nakonec ukáže být solidnim dramatem o těžkym životě hlavní postavy, která ale vypráví kromě strastí i o radostech svýho života. Casting se poved, jelikož se ústřední dvojice pěkně doplňuje. Jedinej problém jsem měl s tim, že se postavy znaly pár hodin a občas se chovaly, jako by se znaly celej život (zejmé taxikář v závěru), což působilo dost nevěrohodně. Jinak fajn podivaná s civilní atmosférou a poutavym příběhem ze života v pohlednejch pařížskejch kulisách, tři silnější hvězdy. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

S týmito geriatrikmi je to náročné. Ako náhle im dáte šancu rozprávať, už sa ich nezbavíte. Nie vždy sú ich príbehy a životy zaujímavé ako tento, aj keď no, oslobodenie, autogén a väzenie, nvm či sa je čím chváliť. Aspoň sa však potvrdilo, že v paríži si taxík neberte. Nedoplatíte sa. 3 z 5 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Celková cena za cestu taxíkem činila 292 eur. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama