Reklama

Reklama

Noemova archa

  • angličtina Noah's Ark (více)
Trailer 8

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak je všem známo, na Noemovu archu mohl pouze jeden sameček a jedna samička každého druhu. Ale co když se o této tajné události dozvědí dva myšáci a ani jeden z nich se nehodlá vzdát svého místa? Vini a Tito jsou nerozluční parťáci, hudebníci do nepohody, kteří nemají v plánu se utopit. S pomocí důvtipného švába a velkého množství štěstí se snad nesmělému básníkovi Vinimu a okouzlujícímu kytaristovi Titovi podaří na Archu dostat a společně se prosadit mezi zvířátky všech velikostí a tvarů. Dokáží tito dva koumáci svou hudbou zlepšit náladu na lodi, na níž musí všichni společně přežít čtyřicet dní a čtyřicet nocí? (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 8

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Starozákonný príbeh obrátený do modernosti, v ktorej zo Stvoriteľa urobili pomstychtivého psychopata bez hlbšej zámienky, prečo chce len ničiť. Hlavne, že tu máme TikToky, selfíčka a lajky, ktoré fungujú aj v časoch záchrane o život - v tomto asi trocha pravdy je, blázni točia videá aj keď skapínajú. Piesne zabudnuteľné, bez chytľavosti, animácia na dnešnú dobu sotva priemerná a inak to s biblickým príbehom skoro nič nemá, ide len o zhluk náhodných privandrovalcov na archu, kde nie sú ani páry a u niektorých sa vytvárajú už počtom páry skôr nehetero. Čiže podľa Biblie prišla dúha až po potope, ale tu už počas potopy. Čiže pokrok, vyslovene progres. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Co je tohle za stupiditu mají vybrat od každého tvora pár a většina jich to pozvání ani nedostane, šváb, komár, světluška atd. )  někteří se tam nedostaly ani v páru (gorila, holubice, pes, jsou tam desítky nějakých ptáků , ale pozvánku dostal jen jeden přitom to sami roznášely) a celkově to funguje divně. Archy se chopí lev s  ostatními dravci většiny zvířat je tam více než  jich, ale sesadit ho nedokážou a spoléhají na jednoho slona, kterého se  ten lev z neznámých důvodů bojí .  Většinu filmu to řeší a pak vymyslí, že uspořádají pěveckou  soutěž a kdo vyhraje bude vládnout. Narvaly tam do toho sračky jako je tiktok instagram profil, smajlíky atd. jen, aby byly moderní , ale absolutně  to tam nepasuje je tam i jedna ženská  s afroamerickým účesem kde ho v té době vzala radši ani neřeším samozřejmě nesmí chybět fekální humor prdění a brkání . Kdyby ty písně stály aspoň za to ocenil bych to na jednu hvězdu , ale stojí za pendrek. 5 procent ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Márny pokus o ďalší animák s príbehom spojený s Biblickým Noé a jeho archou. Začiatok ešte dobrý, ale po 30 minútach sa kvalita znižuje, scény a dialógy sú zle nakomponované a príbeh v danej forme sa len zbytočne nafukuje do tých cca 90 minút – menej by znamenalo viac. Hlavné postavy (odkiaľ sa asi vzala inšpirácia?) s nevyužitým potenciálom. Škoda za to! Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Nejvíc jsem se při dnešní návštěvě kina bavil u traileru na Kungfu pandu 4. Kdybych ten film prochrápal, udělal bych mnohem líp. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama