Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Grondal 

všechny recenze uživatele

Neviem čo to chcelo povedať. Jediné čo stojí za reč, je originálne vizuálne prevedenie, pretože dej mi prišiel povrchný (aj na Netflix a aj na klasickú love story) a to čo vypúšťali z úst postavy (popri dyme z húlenej trávy) bolo úplne mimo. Takéto reči vedú snáď iba fiktívne postavy... pevne dúfam. P.S. Jednoriadkový oficiálny obsah filmu uvedený aj tu na CSFD zachytáva v podstate úplne všetko čo sa vo filme deje. Obdivuhodná presnosť. :-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vizuálne solídna práca, animák s nekonvenčnými prvkami. Príbehovo však veľká porcia klišé, ktoré neobsahuje ani jednu časť, ktorou by dokázala aspoň trochu prekvapiť. Inými slovami, vizuál nad obsahom. Škoda, že Jabariho kreslená postava nedostala väčší priestor. Pre Kida Cudiho je to režijný debut, po ktorom budete mať spíš zmiešané pocity. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Docela hledím, že tohle u někoho vůbec prošlo v 21 století jelikož od 20 minuty se to točí jen kolem sexu případně je to plné sexu. Posuďte sami holka vypráví své kámošce, že byla na rande s chlapem její vagína vydávala signály, že chce sex tak si to s ním rozdala před tím vypráví chlap , že byl v prádelně tam potkal ženskou co chtěla souložit a následně s ní souložil 3 dny v kuse pak jsou zde rady jako potkáš prvního pěkného  chlapa musíš ho hned opíchat co si to za ženskou, když nechceš sex tvoje vagína chce sex řiď se svou vagínou  chlap radí zase chlapovi kámo tu štětku (pojem štětka je myšleno u něho každá ženská)  musíš ošukat a podobné rady, aby to ještě režisér podtrhl oba páry se potkají na párty s tématem vagíny kde někdo v kostýmu penisu utíká před někým v kostýmu vagíny kde se jí zákusky ve tvaru vagíny jsou zde obrazy vagín a chodí zde lidi v kostýmech vagín. Dvakrát je ve filmu scéna kdy si někdo jak muž tak žena dělají  dobře několikrát je zde symbolizováno vystříknutí na jiných věcech a jednou je zde záběr na stojícího ptáka .  Jinak k filmu kromě těch sexistických narážek to nemá co nabídnout prostě chlap se stěhuje do Manhattanu tam potká bývalou a vyspí se spolu  ona by s ním chtěla chodit on už ne pak potká jinou ženskou co bydlí vedle něho v bytě a zamiluje se do ní a to je celé. Pobavila hláška doufám, že z tvého komiksu neudělají parodii což je evidentní narážka na seriál She Hulk. 40 procent ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o romantickém vztahu dvou umělců, kteří si k sobě našli cestu přes zeď a skvělý burger. Ačkoliv mám osobní problém s animací, která se inspirovala u mé nejoblíbenější, je film vizuálně poutavý a pěkně doprovázeni hudbou. Je zajímavé si všímat i detailů (STUSH!), které se ukazují na pozadí skrz celou stopáž filmu a pěkně doplňují příběh. Je zde i vidět zkreslený pohled na svět, který je podpořen kouření mariuhany a celkově užíváním drog, což doplňuje prokreslení postav i příběhu. Super romanťárna, kterou můžu jedině doporučit. 8/10 ()

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Krásny film s krásnym dejom a krás... peknou animáciou. Jednoduchý ale super príbeh o láske. Ja romantické filmy fakt nemusím lebo už teraz vám viem povedať ako to skončí. A tento film nie je výnimka. Vedel som ako to skončí, ale, proste si ma to chytilo viac. Neviem povedať presne čím lebo je tu viac vecí čo sa mi ľúbili. Či už ta animácia, postavy, estetika, hudba ktorej žáner fakt nemusím ale album pre tento film sa mi neskutočne ľúbi. A to už je čo povedať keď sa mne zaľúbi moderná rapová hudba. A tiež scény kedy nás film dá do "kozmického" stavu, kde ta hudba tiež dosť udiera... no bomba! Jedine čo mi vadí je úpadok v 3/4 filmu, kedy sa dej dostane do stavu "na dne". Tam upadlo tempo čo je pochopiteľné ale mne to proste nejak vadilo. Ale inak jeden z najlepších filmov roku 2022 a keby ho mám charakterizovať tak len poviem... Krásny ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama