Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Filmfactorem 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé se snaží vypořádat s prací, láskou, se sebou samými a najít cestu ke svému štěstí. Jsou tu sympatické, realistické hlavní 2 postavy, které mezi sebou mají velice přirozenou romanci. Celé v krásné animaci, byť někomu možná bude vadit mírná sekanost, každopádně tvůrci dobře využívají toho, že je film animovaný. K tomu soundtrack, který opravdu sedí. Kdyby byl o něco inovativnější, přihodil bych i pátou hvězdu, ale takhle to jsou solidní 4 a jeden z nejlepších romantických filmů z posledních let, co jsem viděl. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Entergalactic disponuje neobvyklou animací, která si pohrává s vašima očima. Roztodivné animační nápady tady ční na každém kroku a pozorné oko si přijde na své. Podobný pocit jsem zažíval u Paralelních světů. Příběh je ve výsledku hrozně jednoduchý, ale není to úplně obvyklé téma u animovaných filmů. Dostáváme docela spicy scény, na které by malé děti koukaly s otevřenou pusou a rodiče by skákali po ovladači. Kid Cudiho cením, protože jde vidět, že tohoto filmu dal kus sebe. Ať už proto, že postavě Jabariho vdechl život, ale tady kvůli stylovému soundtracku, který je totálně dope. Kde jsou ty časy, kdy jsem ho slyšel poprvé v Memories. Chemie mezi hlavními postavami funguje na jedničku hlavně právě díky hudbě a dodává snímku tvář, která mu sluší a je to zatraceně sexy. ()

Reklama

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Krásny film s krásnym dejom a krás... peknou animáciou. Jednoduchý ale super príbeh o láske. Ja romantické filmy fakt nemusím lebo už teraz vám viem povedať ako to skončí. A tento film nie je výnimka. Vedel som ako to skončí, ale, proste si ma to chytilo viac. Neviem povedať presne čím lebo je tu viac vecí čo sa mi ľúbili. Či už ta animácia, postavy, estetika, hudba ktorej žáner fakt nemusím ale album pre tento film sa mi neskutočne ľúbi. A to už je čo povedať keď sa mne zaľúbi moderná rapová hudba. A tiež scény kedy nás film dá do "kozmického" stavu, kde ta hudba tiež dosť udiera... no bomba! Jedine čo mi vadí je úpadok v 3/4 filmu, kedy sa dej dostane do stavu "na dne". Tam upadlo tempo čo je pochopiteľné ale mne to proste nejak vadilo. Ale inak jeden z najlepších filmov roku 2022 a keby ho mám charakterizovať tak len poviem... Krásny ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kid Cudi si k novému albu nadělil vizuálně skvělý ovšem příběhové ne úplně strhující romantický devadesátiminutový videoklip. Jeho hudba sem skvěle zapadá a i když bych jí normálně úplně minul, díky tomuto bych se nebránil tomu si jeho album poslechnout. Jeden z těch případů, kdy forma jednoznačně válcuje obsah...70% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V jádru svym způsobem klišoidní romantickej biják. Jenže v tohle případě nejde o ohraný nudný žánrový klišé, ale o klišé ze života. A právě tahle klišoidní civilnost dělá z Entergalactic paradoxně originální podivanou, ve který všechny postavy jednaj naprosto uvěřitelně a všichni mluvěj bez jakejkoliv okolků tak, jak jim zobák narost. Neni teda nouze o primitivnější chlapský dialogy nebo "chytrý" poučky rádoby zkušenějších kámošů, dojde ale i na přisprostlý ženský konverzace. Animovaný postavy měly kolikrát "života" na rozdávání a fungovala i určitá chemie mezi hlavníma postavama. Na vyšší level pak Entergalactic táhne adiovizuální zpracování, kdy animace měla svoje kouzlo a soundtrack byl naprosto boží. Každej track totiž ke každý scéně svym naladěnim i textem seděl jako hrnec na prdel. Čtvrtá jistá hvězda za vizuál, soundtrack, civilnost a Rkový pojetí. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama