Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Počasí se úplně zblázní a cestující i zaměstnanci letiště jsou odsouzení strávit posledních pár hodin před Vánocemi společně. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Norové zničehožnic vytahují zase naprosto perfektně skonstruované drama, které zasahuje nejen do příjemného období ale hlavně pozoruhodného prostředí, v němž mohou k s takovým množstvím postav postavit fakt doboru minisérii. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Postav sice Veselé vánice nabízejí až nebezpečné množství, naštěstí si tu ale opravdu každý urve chvilku pro sebe a i bez potřeby se orientovat ve jménech se tu rozhodně nebudete nudit. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Norové sebrali všechny možné lidské charaktery a poskládali z nich mozaiku ryze všedních příběhů, které se dějí dnes a denně, jen je okořenili silným emotivním dopadem na kohokoli, kdo s nimi přijde do styku. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

I přes to velké množství linek tu chcete fandit téměř všem, jediná, co mě absolutně míjí, je s nerozvernou Dánkou. Jinak bych chtěl zažít ty krátké letištní zážitky snad úplně se všemi. ()

Epizoda 5 (2022) (E05) 

Tohle už jsem prostě nedal a na konci se i slzy dostavily. Bez zbytečného patosu v momentech, kde jde spíše o šťastnou stránku věci, se na Osloském letišti odehrají i velmi smutné životní chvíle a ta finální mě fakt rozkopala. ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Neříkám, že se vše neukončilo přiměřeně hezky a nejspíš i tak, jak mělo, možná jsem ale po předešlých 3 dílech čekal o ždibec víc. I tak ale seriálu jako celku nemám moc co vytknout. ()

Reklama

Reklama