Reklama

Reklama

Cunk on Earth

(seriál)
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 24 min (Minutáž: 28–29 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Vtipný fiktivní dokument o historii naší civilizace, ve kterém vám Philomena Cunk ukáže, jestli lidstvo za dlouhá staletí udělalo nějaký pokrok. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Cunk on XY po dvacáté. Stále mrtě vtipné, o tom žádná. Brooker z jím samým stokrát vymláceného konceptu spolehlivě něco "vyhláškuje" i tentokrát a Diane to opětovně náležitě prodá lépe než Baťa cvičky, ale... Chtělo by to po všech těch letech oživení. Na druhou stranu, když i nadále každá epizoda obsahuje nejeden obrat, frk a fór, který se zaryje do paměti, tak na co si vlastně stěžuji, když dobře vím, že ani u příští Philomeny nebudu chybět. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí této minisérie se mě zmocnil pocit, že když nechybí chuť, umí Britové ještě stále přijít i s kvalitním humorem. V tomto konkrétním případě sice nejde o něco tak dokonalého jako Monty Pythonův létající cirkus (ano, jsem skalní fanoušek, nikomu nenutím), ale i tak jsem se po celou dobu velmi slušně bavil, a jak jsem už psal v komentářích / recenzích k jednotlivým epizodám, oba závěrečné díly mě místy dokázaly dostat i mimo mou komfortní zónu (to není kritika, to je pochvala). Philomena Cunk je opravdu svéráznou figurkou a Diane Morgan byla pro její ztvárnění dokonalou volbou. / Poučení: Opravdu si nedokážu představit, že by mě bavila případná dabovaná verze. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Naprosto skvělý humor, ale na druhou stranu to je opravdu i edukativní, výborně vyváženo. Diane si tam naprosto ze všeho a ze všech dělá totální prdel a sám nevím, jestli reakce odborníků jsou nahrané nebo ne. Musím ale říct, že ty poslední dva díly už byly pro mě slabší, už mi ten humor přišel trochu repetitivní, ale jinak skvělá zábava na cca 2 a půl hodiny. Hodnocení: 7,25/10 ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku, tedy zhruba první dvě epizody, je to ještě chvílemi legrace ale velice rychle se tenhle styl humoru vyčerpá, zvlášť když si uvědomím, že jde vlastně jen o takovou horší vykrádačku Ali G. Osobně mi připadá poněkud smutné, že i v takto satirickém a úmyslně komediálním pořadu stále pevně vládnou okovy politické korektnosti a woke agitky. Takže si uděláme legraci ze všech náboženství, kromě islámu, ze všech ras, kromě černochů a z heterosexuality. Zkrátka, nic úplně strašného ale.. meh. Další poněkud přehypovaný průměrný pořad, který nestojí ani za jedno zhlédnutí. 2/5 ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tuto rozprav(k)u o dějích minulých beru všemi deseti, bez humoru a nadhledu by se ostatně souhrnné dějiny lidstva (tj. od pravěku do současnosti) beztak proměnily v pouhou historií (sebe)vyvražďování, (sebe)zotročování a rabování přírodních zdrojů, takhle má člověk (po uklidnění bránice) šanci se nadechnout, a v tomto nadechnutí mu lidstvo už nemusí přijít jako prvotřídní omyl. Dianě Morgan a.k.a. Philomeně Cunk ve vedení rozhovorů může konkurovat pouze Mikýř. 80 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama