Reklama

Reklama

Che si shi si

Krátkometrážní / Drama
Hongkong / USA, 2001, 11 min

Recenze (9)

Ninkaa 

všechny recenze uživatele

Linkový autobus přepadnou v pustině dva lupiči. Když oberou všechny cestující o peníze, vytáhnou ven řidičku a znásilní ji. Na pomoc se jí ze všech pasažérů vydá pouze jeden muž, ostatní sedí dál na svých místech a netečně přihlížejí. Poté, co se řidička vrátí zpět za volant, vyhodí tomuto muži věci z autobusu, odjede a nechá ho napospas osudu. Konec je pak již celkem předvídatelný...Údajně natočeno podle opravdové události. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč každý jen sedí?" Protože celkem o nic nejde. Právě je okradli dva joudové s kudlama a teď si jeden z nich užívá sexu s neochotnou řidičkou. Proč by se kvůli tomu měl někdo z cestujících vzrušovat? Tak mě by možná nějaký ten důvod po dlouhém přemýšlení napadl, ale ti šikmoocí štrámaci tak důvtipní evidentně nejsou. A ani být nemohou, protože tohle prý napsal sám mistr Život a já se musím přiznat, že už jsem od tohoto autora viděl lepší kousky. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Zajímavý orientální krátký film s morálním poučení o lhostejnosti. Někdy je mít štěstí cestou ke smůle a mít smůlu cestou ke štěstí. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se nekoukal na žánr, tak jsem si myslel, že to bude nějaká čínská lovestorka z autobusového prostředí. Ovšem takové neobvyklé dramáčko by ocenil i sám pan mistr Vrábel. Začal by sice békat, když by si někdo u něj v busu zapálil po dvou hodinách na čerstvém vzduchu, ale musel by si zvyknout, protože Čínani jsou hovada, což tento snímek jednoznačně ukazuje. Cením originalitu ze dvou důvodů: zaprvé based on true story a zadruhé myšlenka, která nakonec zvítězila nad prostým zpracováním. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Podle starého busu a zmínce o novotě se to asi stalo dávno, ale opravdu by dávno řídila atraktivní řidička autobus v Hong Kongu?! Ale dejme tomu, že to tak bylo a poselství snímku je jasné. Nejspíš by se to stalo i u nás, ale se zavoláním pomoci je to lepší. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Jojo, přesně takový konec jsem čekal. I tak ale fajn. Předpokládám však, že autobusy v tamějších končinách tohle aj. čísla při označení spíš vůbec nepoužívají. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Jj karma je sviňa, jinak ve snímku nevidím nějakou přidanou hodnotu, takže jen 3*. Moc neuvěřitelné to není, tak bych i věřil, že je to podle skutečné události. Hodnocení: 51/100. ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu, co mělo být tohle za sranec... Řidičku znásilní dva burani a když se najde alespoň jeden "zachránce", tak ho ta pí*a nakonec vyhodí z busu a nechá na cestě??? ()

Reklama

Reklama