Reklama

Reklama

Frost

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena v pokročilom štádiu tehotenstva Abby (Devanny Pinn) navštívi svojho otca Granta (Vernon Wells) v odľahlom horskom dome. Obaja sa odcudzili, no rozhodnú sa nájsť si k sebe cestu späť. Vyberú sa na výlet, postihne ich však autonehoda. Abby zostane uväznená vo vnútri auta v mrazivých podmienkach, zatiaľ čo Grant ide hľadať záchranu. Začína sa boj o život. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Těhotná Abby přijíždí za svým otcem do hor, s nímž se pět let neviděla. Než vystoupí z auta před jeho srubem, zní z rádia zlověstná předpověď o mrazivém počasí, které se chystá udeřit. Abby jí nevěnuje pozornost a spěchá za otcem. Uvítání je radostné, pak ale dojde na výčitky a usmíření. Druhý den je v plánu rybaření na jezeře. Ač otec neustále popíjí, svěří mu Abby své auto, telefon na jeho žádost nechá doma a pak už je jen dílem několika skutečností katastrofa v podobě havárie. Sloganu - podle skutečné události - jsem neuvěřil ani vteřinu. Fantastický snímek, ve kterém by hlavní postava přežila možná pár hodin a v němž je celá řada nesmyslů, které nechci vypisovat, kdyby někdo chtěl dát filmu šanci. Jen jako příklad - vlka zapáleným papírkem neodeženete, nůž zapalovačem z auta nerozpálíte. Po řemeslné stránce dobré - ano, asi většinu natočili ve studiu, ale to mi vůbec nevadí, je to přeci film a snad by jen blázen točil tohle v reálu. Hodnotím - výkon Devanny Pinnové, která sice sympatiemi nehýřila, avšak vypjatou scénu v závěru jsem jí věřil, a samozřejmě touhu zahnat hlad, jelikož to se v podobných filmech běžně nevidí. Mezi producenty byla Cleopatra Entertainment, což je záruka kvalitní muziky....a ta nezklamala. Především matadoři Frontline Assembly a Big Electric Cat. Samostatnou stříbrnou hvězdu si zaslouží úplný konec, kdy jsem dostal záchvat smíchu - skvělé. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tehotná ženská skončí zakliesnená v aute počas snehovej búrky, zatiaľ čo jej ranený otec sa vybral hľadať pomoc. Zachránia sa? Hodnotím ako hodnotím, pretože tak debilný, a súčasne geniálny survival som teda ešte nevidel. Nízky rozpočet na jednej strane bije do očí a väčšia časť filmu veľa zaujímavého nepriniesla (možno len ten vlk z posteru to trochu oživil), ale scény, ktoré nasledovali potom... no niečo podobné som ešte v tomto žánri nezažil. A ešte to zaklincovali rozuzlením, pri ktorom som síce vyprskol smiechom, ale na druhej strane si tento film budem pamätať ešte veľmi dlho. Chválim režisérovu fantáziu a zmysel pre čierny humor. Premeniť nezaujímavo vyzerajúci thriller na niečo takéto si fakt zaslúži pochvalu a uznanie. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už jsem měl připravený nekompromisní "odpad!" a k němu šťavnatě jízlivý komentář o těžce dementních scénáristech a neumětelských režisérech, ve kterém bych bez ohledu na spoilerování vyjmenoval několik třeskutých debilit a nelogičností kterých se dopustili, chtěl jsem se vysmát retardovanému ději i ubohým trikům, vyzvracet své znechucení z ohavné nestvůry obsazené do hlavní role a z jejího ochotnického "hereckého" výkonu, ale posledních ca pět minut mě totálně perplexovalo a já teď fakt nevím... Pokud tedy všechen předchozí děj směřoval k tomuhle druhu vyústění, a byl tedy vcelku nepodstatný, nestačil by býval místo celovečeráku jenom dvacetiminutový kraťas? Na co ta předchozí hodinová šaráda? A pokud chtěli tvůrci šokovat, nesměla by být ona předchozí šaráda tak extrémně idiotská. Mimochodem tohle mě napadlo už dávno - natočit nějaký obyčejný středoproudový film, klidně třeba vztahovku, romantické drámko, vánoční rodinnou komedii nebo podobnou zrůdnost, a ve finále, těsně před blížícím se rozuzlením, to v pár minutách celé zazdít nějakou naprosto nečekanou béčkovou bejkárnou, třeba vpádem emzáků nebo tlupy zombií, až by z toho mamkám a taťkům v kinech nebo u bedýnek zaskočil popcorn nebo guláš v krku. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Od režiséra jsem viděl dva horory The Dawn odpad a Attack Of The Unknown odpad i tady to opět vyšlo na odpad. Těhule před porodem navštíví svého otce kdesi v prdeli. Pokecají si a rozhodnou se, že si zajdou pochytat ryby ačkoliv jí vadí, že zabíjí zvířata tak to, že zabíjí ryby jí nevadí zajímavé žebříčky co vadí a nevadí. Po cestě havarují on vyleze z auta hledat pomoc a ona tam zůstane a tady začínají problémy. Ona má jednu větev v ruce a takřka celý film si ji nedokáže vytáhnout ačkoliv si ji potom vytáhne tak není schopná si přesednout na místo toho otce kde jsou sice střepy , ale dají se v pohodě zakrýt třeba tím igelitem co ztratila. Nejsem odborník na porody, ale předpokládám, že až ženské praskne voda  tak rodí téhle praskla voda ona nic a rodila až na druhý den. Nicméně těch 10 minut před koncem je taková zvrácenost , že to nemohl normálně zdravý člověk natočit a ti kdo se na tom podílely jsou snad mentálně postižení. 5 procent za ten konec P.s. Natočeno podle skutečné události tak možná ve snu ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Už jsem pár filmu o přežívání v autě viděl a pro mě byl tento z té horší várky. Vernon Wells (Mad Max, Komando) potěšil, ale jeho dcérenka ne. Film mě vyloženě nebavil a to zřejmě způsobil velmi nízký rozpočet. Někdo si může říkat, na co velký rozpočet, když se hlavní děj odehrává v nehybném autě, ale bohužel je to vidět. Nicméně jedna scéna ke konci filmu šokuje a doslova se mně zvedl kufr. Všímavý divák už na začátku filmu pochopí o jakou scénu se má jednat. Já si toho všimnul, a očekával, a přesto jsem byl šokován :)) ()

Reklama

Reklama