Reklama

Reklama

Berührte, Die

  • USA No Mercy No Future (neoficiální název)
všechny plakáty
Západní Německo, 1981, 110 min

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tzv. úplný FK, ktorý nezloží len jeho skalných členov. Psycho / schizo pátranie s(za)tratenej bezprízorky po zmysle svojej existencie, absolvujúc krátkometrážne útržky mínusovej strany života a práve tá ju skrz ( aj menstrual sexu a.i.) dostáva na miesto, ktoré jej patrí. Slušná nemecká depka, ktorej výnimočne patrí britský titul. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Schizofrenie má spoustu podob, náboženství a sex většinou nechybí. Sebepoškozování také patří k věci. Zřejmě se jedná o film pro úzký okruh lidí, kterým Veroničiny problémy nejsou až tak cizí. Kdo je z jiného světa, řekne mu film možná něco o problémech z jiného světa. Mě neoslovil. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

DOTÝKANÁ...Lékaři tvrdí, že je schizofrenička. Víc než dvacetiletá, je poddajná, což ji činí snadným cílem mužů. Je zbožná, věří, že Bůh pomáhá dětem a hledá Ježíše. Napsala režisérovi, aby její život zfilmoval. Vidíme ji několikrát znásilněnu a myslící si, že to byl Ježíš, kdo ji přinutil k sexu. Mladý muž v krizi ji zve připojit se ke kultu. Vezme k sobě afričana a bouřlivě v menstruační krvi souloží, chce si ho vzít. Je nechtěně vzata do psychiatrické léčebny a její bohatí rodiče jsou bezmocni. Chce opustit léčebnu a vidí vedle postele hořící kříž...Autenticky působící film.(70%) ()

Reklama

Reklama