Reklama

Reklama

Nepřemožitelný shaolin

  • Hongkong Nan Shao Lin yu bei Shao Lin (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři učitelé Severního Shaolinu (Lu Feng, Chang Sheng a Sun Chien) jsou povoláni Mandžuy, aby učili jejich vojáky bojovému umění a aby se utkali s mistry z Jižního Shaolinu. Porážka se zdaří. Tu noc, hlavní generál (Wang Lung Wei) zabije mistry Jižního Shaolinu a obviní je z tohoto činu. Jižní část Shaolinu vyšle několik svých žáků, aby pomstili smrt svých mistrů... (Intersonic)

(více)

Recenze (30)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí to bylo hodně prostinké a slabé, ale po delším naladění zpátky na starou dobrou HK tvorbu jsem tam našel o něco víc. Stále však méně, přestože postavy jsou docela fajn, ale z jejich charizma (především "zabijácká" trojice ze Severu) se dalo vyždímat více. Naštěstí většinu času se tu bojuje, což je jedině dobře. Ostatní prvky jako dialogy apod. radši vynechám:) ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Hlboko prepracovaný a vypointovaný dej vo filmoch tohot žánru nemožno čakať. To, čo ale tvorcovia predviedli v NS je naozaj sila. Film obsahuje množstvo nelogickostí, dementných dialógov a scén. Nad všetkým kraľuje premakaný plán diabolského generála, ktorý chce rozdeliť 2 vetvy Shaolinu a potom ovládnuť najprv svet a neskôr aj priľlahlé univerzum:-). Zlatá moja 36. komnata, ktorá vyhrala najmä vďaka oveľa lepšiemu body liftingu. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý kung-fu filmeček... Jasně, že o hereckých výkonech se tu moc hovořit nedá a některé věci můžou dnes působit nechtěně komicky (umělá krev).. Avšak bojové scény jsou nápadité a hlavně bojová příprava mistrů z jižního šaolinu mě uchvátila natolik, že musím dát za 4.. kromě toho vzhledem k roku vzniku tohoto dílka, dokážu ty drobné nedostatky přehlédnout... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Shaolinská bajka o tom, že bojové umění bez moudrosti vede ke zkáze. Když starý mistr podlehne nenávisti a mladí jsou lehkovážní, intrikán má volné pole. I když příběh tu vlastně nehraje roli - obklopuje tu souboje stejným způsobem, jako historické kulisy dávají zapomenout, že se nebojuje na žíněnkách v tělocvičně. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Má to slušné tempo i potřebné ingredience, ale zavání to béčkovostí až nezdravě viditelným způsobem. Přehrávající herci, přehnaně využívané flashbecky v závěru, absurdní způsob umírání a téměř nulový děj. Souboje jsou slušné, ale chybí jim propracovanost jiných žánrově spřízněných kolegů. Lehký nadprůměr, který vděčí za svou stravitelnost dobrému tempu a některým zajímavějším bojům... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno