Reklama

Reklama

Čung_E

Trailer

VOD (1)

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Shang-ho Yeon to myslí dobre, ale stráca sa v detailoch. Scenár spíš B-čkový, s malým žmurkom na ságu Universal Soldier, ale obsahujúce zaujímavé otázky, mimo iné aj o tom, že akým spôsobom sa dá migrovať ľudský mozog na počítač a či aj v tomto prípade existuje „pocit slobody“. (A ako vždy, aj v budúcnosti bude existovať veľký rozdiel medzi bohatým a chudobným (viac kategórie A, B a C a s tým súvisiace obmedzenia).) Sci-fi „filozofický akčňák“, ktorý má slušnú úroveň zvláštnych efektov, ale vďaka dieram v scenári a slabšej dynamike (posledných 10 minút to nezachráni) sa nedokáže dostať sa na lepšiu úroveň. P.S.: R.I.P. Soo-yeon Kang. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ty woe Netshitflix na to zkusil jít poněkud sofistikovaně a pokusit se zakrýt, že natočil další hloupý béčko pro hloupý konzumenty. Kdyby si to aspoň na nic nehrálo, tak by se dalo ocenit, že je to aspoň tak blbý, že je to místy i zábavný, ale to zjevně nebyl v tomto případě účel. Tak holt nic no snad zase někdy příště.15% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Strata casu, futuristicky trapas s hroznymi hercami i dialogmi a plny nepodareneho a lacneho CGI. Jednohviezdie len za pouzite myslienky s prenosom "vedomia", AI a znamymi pojmami z vedeckeho sveta, ktore isto nechapal ani samotny tvorca. Mohol si dat aspon tu pracu, aby si ich nechal vysvetlit odbornikmi a neurobit tak medzi dolezitymi vydobytkami a smerovanim vedy taky odporny gulas. Neodporucam. Kusok od odpadu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Úplně vidím jak probíhalo plánování… Korejci: bude to něco jako Robocop, ale ve vesmíru a malinko to šmrncneme Zdrojovým kódem! Netflix: to zní zajímavě! Scénář nás vůbec nezajímá, ale hlavní role musí být žena! Silná a chytrá. Vůbec všechny ženy tam musí být takové. Muži budou pro změnu idioti, svině a jen jako kulisy. Jinak peníze nebudou! Korejci: Pohoda, jen otočime pohlaví postav. Netflix: Dohodnuto! A tak vzniklo Jung_E. Jedno z vizuálně nejzajímavějších sci-fi co jsem viděl, s naprosto zpackaným scénářem. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda akú akčnú marketingovú kampaň Netflix zvolil. Toto bol komorný malý film o hrôzach z nových technológii a desivosti veľkých korporácií. Nádherný ľudský príbeh so skvelými akčným scénami, ktoré dopĺňajú príbeh a nie sú tam iba preto, že sa jedná o akčný film. Určite by som si pozrel pokračovanie z tohto sveta. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Soehyun (Soo-yeon Kang) trpí nevyléčitelnou chorobou, která ji má behěm pár měsíců zahubit. Filmová hrozba se stala bohužel skutečností, Soo-yeon Kang zemřela v květnu 2022, pár měsíců po skončení natáčení. (cerdax2)

Reklama

Reklama