Reklama

Reklama

Cheerleader Camp

Trailer

Obsahy(1)

Letní tábor roztleskávaček se mění z příjemné letní idylky na peklo, protože v táboře a okolním lese začne řádit tajemný vrah. Jedná se o typický "campový slasher", kde vrah není znám a je odhalen až na konci filmu. (Flipnic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý, nepřínosný, ne moc zábavný slasher. Holky jedou na kemp roztleskávaček, s nima trapák a tlouštík. Celou dobu řeší sračky a pak se začne zabíjet. Teda, i při zabíjení budou řešit sračky. Nuda, vražd moc málo, žádná maska, nic moc charaktery, hrozně otřepaný po všech stránkách. Plus snad jen nadprůměrně hezký holky, jednorázová odhalovací chvilka, jedna komická scéna, dobrý kostýmy zvířátek a příjemný obraz u DVD ripu. 3/10 ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně lehké zklamání... To mám z toho, že jsem čekal pohodovou hororovou komedii, plnou nahých roztleskávaček a posléze nahých mrtvol... Přece jenom tábor pro roztleskávačky k tomu vysloveně vybízí... No, nestalo se... Člověk se sice nějakých odhalených koziček a mrtvol nakonec dočká (a to v docela pěkném gore provedení), ale musí mezitím vytrpět obrovské množství hloupých keců a debilního chování všech postav... A co se týče samotného vraha, i když k jeho odhalení dojde už na konci, trošku chápavější divák jeho totožnost odhalí během prvních pár minut... A věřte mi, že to za to opravdu nestojí... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle mohla být solidní vykopávka a dobrý camp slasher. Ale film naprosto kazí ten humor kterej není vtipnej. Aspoň že koz je tu poměrně dost. Vraždy jsou klasické co by jste od takovýhleho typu filmů čekaly. Na vraždy se čeká poměrně dlouho čeká a ta výplň mezitím jsou jen souboje roztleskávaček. Pokud jste tohle neviděly o nic jste nepřišly. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkový slasher o táboru roztleskávaček! Přesně takové, jak to zní! Pokud vám Sleepaway Camp přišel málo sexy, sáhněte po Cheerleader Camp :). První hodinu sice vůbec nelze mluvit o hororu, ale humor mi naštěstí nevadil, několikrát jsem se i zasmál. Navíc, některá děvčata tu jsou (když nebudu hodnotit herecké výkony) víc než dobrá. Závěr pak přitvrdí a na řadu se dostane nějaké to napětí a gore. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta, tábor roztleskávaček. Jasný to potenciál na průměrnou zábavu protože tu máme vše co z toho vychází a bohužel nic navíc. Nádherné naprosto blbé americké roštěnky jež mají denní náplň složenu z opalování, svlékání a oblíkání, kecání o nesmyslech a natřásání. Film je slasher spíše tak nějak mimochodem, takže semtam se řeší mrtvá kandidátka na královnu roztleskávaček, ale klepat se strachy v křesle nebudete ani náhodou a akce je taky hodně poskrovnu. Pokud hledáte hororový filmeček,tak jste tu špatně. Tohle je prvoplánově jen taková blbina plná opravdu krásných kočiček a nic víc vám nikdo negarantuje :-))) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 24 dní a úvodná scéna sa točila ako posledná, na pôde Bakersfield High School. Odtiaľ tiež využili miestne roztlieskavačky do komparzu. (beso74)

Reklama

Reklama