foto

Jeffrey Reiner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Salvation (TV film)
2011 Wonder Woman (TV film)
2004 Zločinecká mysl (TV film)
2002 Skutečný svět (TV film)
2001 Jiný den (TV film)
2000 Lovkyně (TV film)
Láska v divočině (TV film)
1999 Dítě evoluce (TV film)
The Darklings (TV film)
1998 Hra na schovávanou (TV film)
Zdánlivě snadné
1995 Ďáblovo pokušení
1993 Na útěku za průšvihem
1991 Inside Out
Krvavá tvář velkoměsta

TV seriály

2020 High Fidelity (TV seriál)
What F*cking Lily Girl? (E03)
Track 2 (E02)
2018 Dirty John (TV seriál)
This Young Woman Fought Like Hell (S01E08)
Chivalry (S01E07)
One Shoe (S01E06)
další epizody (8)
Shameless (TV seriál)
The Fugees (S08E09)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Aféra (TV seriál)
307 (S03E07)
2016 Roadies (TV seriál)
The City Whose Name Must Not Be Spoken (E04)
Aféra (TV seriál)
305 (S03E05)
303 (S03E03)
301 (S03E01)
2015 12 opic (TV seriál)
Rozštěpení (S01E01)
Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
209 (S02E09)
206 (S02E06)
další epizody (5)
Fargo (TV seriál)
Rhinoceros (S02E06)
The Gift of the Magi (S02E05)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
9 (S01E09)
4 (S01E04)
další epizody (5)
Helix (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Nightswimming (E08)
Guilty (E03)
The Little Guy (E02)
2011 Událost (TV seriál)
Inostranka (E12)
2010 Událost (TV seriál)
For the Good of Our Country (E08)
Protect Them from the Truth (E03)
To Keep Us Safe (E02)
další epizody (4)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
'13' (E13)
Protocol (E12)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Bad Day at Work (E03)
All's Fair (E02)
Pilot (E01)
Světla páteční noci (TV seriál)
Tomorrow Blues (S03E13)
Underdogs (S03E12)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
New York, New York (S03E08)
Tami Knows Best (S03E02)
I Knew You When (S03E01)
další epizody (5)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
Seeing Other People (S02E08)
Bad Ideas (S02E02)
Last Days of Summer (S02E01)
další epizody (8)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Crossing the Line (S01E08)
Wind Sprints (S01E03)
Eyes Wide Open (S01E02)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Ice Station (E14)
2003 Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Empire State (TV film)
2004 12 dní hrůzy (TV film)
1998 Zdánlivě snadné
1991 Krvavá tvář velkoměsta