Reklama

Reklama

Portál

  • Austrálie The Portable Door
Trailer 1

Paul Carpenter se náhodou stane novým stážistou v tajemné londýnské firmě J.W. Wells & Co. Sdílí pracovní stůl se Sophií Pettingelovou, adeptkou na vyšší manažerské pozice. Dvojice si rychle uvědomí, že jejich nový zaměstnavatel je všechno, jen ne konvenční. Zatímco Sophie dostane nabídku od Oddělení náhod, Paul se nechá okouzlit generálním ředitelem Humphreym Wellsem a začne pátrat po nejmocnějším a nejžádanějším předmětu na světě - Portálu. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pekný vizuál, príbehovo však neupúta. Pošteklí fantáziu, môže zabaviť kľudne aj rodinu konzumujúcu huby všetkého druhu, ale aj tak to pôsobí ako zmätočný mix s náhodnými strihmi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sice dobře obsazená, ale jinak dost zvláštní a hlavně nudná a nezáživná fantasy, u které mi už asi po půl hodině bylo úplně jedno co se děje, proč a jak to celé dopadne...20% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo deset, asi by se mi to líbilo. Takto děsně dlouhé, zmatené a přitom dosti nudné. Pocitově tak tříhodinové. Asi kdyby to o půl hoďky zkrátili a trošku vylepšili scénář, mohla bych jít s hodnocením výše. Za mne max 45%. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mna tieto fantasy filmy odohravajuce sa v roznych magickych svetoch nikdy neomrzia,tie kuzla a cary blahodarne posobia na moju dusu a tym padom sa aspon na chvilu vraciam do sveta deti a spominam na nadherne detske bezstarostne casy...:⁠-⁠) ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Pribeh stazistu ( Pavla a Sofie ) v podivne londynske firme J.W.Wells. Na platno prevedena prvni kniha ze sedmi Toma Holta. Zbytecne dlouhe a lehce o nicem, dalo by se sestrihat do pul hodinky ;). 55% ()

Hansk75 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuuudaaaa. Táhlo se to strašně. Těšil jsem se na fajn oddychovou fantasy s CH. Waltzem a dostal jsem něco strašně, ale strašně nezáživného... Sotva jsem to dokoukal. To se mi často nestává... ()

Reklama

Reklama