foto

Jeffrey Walker

  • nar. 10.7.1982 (37 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Riot (TV film)
2017 Ali se žení
Dance Academy: The Movie
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)

TV seriály

2019 Ovečky Boží (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (E04)
Ztělesněná šelma (E03)
Krev Edenu (E02)
další epizody (4)
The Commons (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Last Christmas (S11E09)
Can't Elope (S10E20)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
Things to Do in Vegas When You're Grounded (E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Sketchy Area (S10E03)
2017 Difficult People (TV seriál)
Sweet Tea (S03E09)
Criminal Minds (S03E08)
Fuzz Buddies (S03E07)
další epizody (9)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Living While Eddie (S03E15)
Rodinka na kousky (TV seriál)
The Twelve Shorts of Christmas (S03E08)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Brushes with Celebrity (S09E08)
Udělej si sám (S08E13)
2016 Difficult People (TV seriál)
High Alert (S02E10)
Cedar Cove (S02E09)
Hashtag Cats (S02E08)
další epizody (9)
2015 Difficult People (TV seriál)
Difficult Christmas (S01E08)
Premium Membership (S01E07)
Even Later (S01E06)
další epizody (8)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Corkscrewed (E12)
Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den, kdy Alex odjela na vysokou (S07E02)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 Mixology (TV seriál)
Bruce & Maya (E11)
Mizera (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Man, Actually (S02E14)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Delilah se vrací (S04E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zpráva z minulosti (S05E22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec vymahače (S09E17)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Mrcha od vedle (TV seriál)
The D... (S02E15)
Paris... (S02E08)
The Neighbors (TV seriál)
We Jumped the Shark (Tank) (S02E07)
Mo Purses Mo Money Mo Problems (S01E21)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Larryho manželka (S05E03)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kamarádka v nouzi (S08E16)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
Spratci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2010 Rake (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
Last Man Standing (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Příjemné mrazení (TV film)
1991 Důkaz

TV seriály

1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Stříbrný blesk (TV seriál)
1996 The Wayne Manifesto (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 House Rules (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky