foto

Jeffrey Walker

  • nar. 10.7.1982 (35 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ali's Wedding
Dance Academy: The Movie
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)

TV seriály

2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Udělej si sám (S08E13)
2015 Difficult People (TV seriál)
Vykázáni (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Den, kdy Alex odjela na vysokou (S07E02)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 Mizera (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zpráva z minulosti (S05E22)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Larryho manželka (S05E03)
2011 Small Time Gangster (TV seriál)
Spratci (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
Last Man Standing (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Příjemné mrazení (TV film)
1991 Důkaz

TV seriály

1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Stříbrný blesk (TV seriál)
1996 The Wayne Manifesto (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1992 Uprostřed Galaxie zahněte vlevo (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 House Rules (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace