Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura pri pátraní po dôkazoch po sebe zanechala stopy, ktoré ju môžu kompromitovať. Navyše polícia zastaví trestné stíhanie pre nedostatok dôkazov. Snaha pomôcť študentke v problémoch na chvíľu znovu pretne cesty Laury a Andreja. Laura pochopí, že Andrej je naozaj nebezpečný predátor, ktorý sa s ňou zahráva. (TV Markíza)

Recenze (3)

a0001 

všechny recenze uživatele

Dráma? Klamstvo. Miesto očakávaného mrazivého, tajuplného príbehu tu máme malinovkovú, trápnu "love story", ktorá sa snaží nelogicky, teatrálne vykonštruovať niečo už vopred nezmyselné, len aby to bolo niečo viac, ale nie je, ani nebude. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak že by se nám to začalo rozjíždět? Více prostoru dostanou také další postavy, a celé to tak nějak rozpumpuje děj. Věci se začínají kompikovat a také se začínají více provázávat jednotlivé linky. Pořád nevím, jestli tvůrci odhalují karty takhle brzo, a tentokrát se znázorněním oné scény, okolo které se zatím točí celý děj, nebo jen lakují diváka, že toto může být jedna z variant děje. Každopádně Maštalír v některých dialogových výměnách opravdu výborný, úplně jinde než Horváthová. ()

Reklama

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si to drží vysoko nastavenou laťku, na slováky perfektní seriál. Ujme se toho i zn@va? Pro srovnání, jako Labuť a Dunaj? Jen si nedokážu představit, že skoro jedenáct hodin, bude pojednávat o jednom znásilnění. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama