Reklama

Reklama

Odvězněný

(seriál)
  • USA Unprisoned
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Odvězněný je prvotřídní, půlhodinové komediální drama o chaotické, perfekcionistické poradkyni pro život a vztahy, která je svobodnou matkou a jejíž život se obrátí vzhůru nohama, když je její otec, drogový dealer, po sedmnácti letech propuštěn z vězení a nastěhuje se k ní domů. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

stage.x 

všechny recenze uživatele

Už od první vteřiny jsem chtěl tý afektovaný krávě v podání Kerry Washington zakroutit krkem. Tak nesnesitelná seriálová postava se vidí fakt málokdy. Celý je to nezáživný, utahaný, postavy řeší něco a tobě je vlastně u prdele co, protože furt zíváš. Ta pitchka má k ruce nonstop přilepenej telefon, což už samo o sobě je neskutečně otravný, že máš chuť jí bez toho telefonu vysadit někde uprostřed Nevadský pouště a děj se vůle boží. Sečteno podtrženo, Delroy Lindo je jedinej důvod, proč má smysl se na tuhle nudu koukat. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Nepříliš záživný příběh a nebýt sympatického hereckého obsazení, stálo by to za velký kulový. Říkám si, kdy konečně dostane Kerry Washington roli, kde dokáže, že je opravdu talentovaná herečka? Podobně jako ve Scandal (seriál) (2012) vám její postava brzo začne lézt na nervy. Tady hraje pro změnu otravnou psycholožku, co sama potřebuje odbornou pomoc, kvůli nevyřešenému dětství. Bohužel je pro mě její postava tak nesnesitelná, že ji ani litovat nemůžu... Situaci zachraňuje její otec Delroy Lindo a syn Faly Rakotohavana, který je naprostý zlatíčko a kterýho bych si i adoptovala! :-) ()

Reklama

Reklama

Reklama