foto

Marque Richardson

  • nar. 23.10.1985 (34 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Antebellum
Inheritance
2018 Step Sisters
2016 Nástupce (TV film)
2015 Dating Daisy
2014 Dear White People
2013 Wiener Dog Nationals
2011 Vrah zůstal po škole
2010 Jednačtyřicetiletý panic
2009 Imigranti
2008 Suprhrdina
2001 Flossin

TV seriály

2019 Tell Me Your Secrets (TV seriál)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola VII. (S03E07)
Kapitola VI. (S03E06)
Kapitola V. (S03E05)
další epizody (7)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola X. (S02E10)
Kapitola IX. (S02E09)
Kapitola VIII. (S02E08)
další epizody (10)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola X. (S01E10)
Kapitola VIII. (S01E08)
Kapitola VII. (S01E07)
další epizody (8)
Génius (TV seriál)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Eddie & the Empire State of Mind (S02E03)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Boyle v celé parádě (S01E17)
2013 The Hustle (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie nechá Kate převzít velení (S02E17)
Newsroom (TV seriál)
Třetí opoziční tým (S02E07)
Kritické rozhodnutí (S02E06)
Unintended Consequences (S02E04)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
Večer (S06E07)
Konečně (S06E04)
další epizody (5)
2012 All the Wrong Notes (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween III: Řízení (S04E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
další epizody (6)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do politologie (S02E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvě tváře (S08E20)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Old Timer's Day (S03E07)
2008 My Alibi (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Legacy (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky