Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Členové nejstaršího mysliveckého spolku v zemi čelí nejen divoké zvěři a milostným vášním, ale i mnohem horším katastrofám. Jejich revír je totiž ohrožen pytláckými investory. Parta nimrodů se tak musí spolehnout na starou loveckou moudrost, která jediná je může přivést na cestu k záchraně milovaného revíru. Lovu zdar! ZDAR! (Televize Seznam)

(více)

Recenze uživatele Big Bear k tomuto seriálu (6)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Někdy se prostě chcete přesvědčit sami. Tolik skvělých herců a toliko odpadů? Komunální satira nabízí mnoho témat k zábavě. Jsou to hlavně všelijaká společenství, kde to někdy funguje svérázným způsobem. Na venkově je to ve všem vždycky jinak. Lidé se tam znají, koukají si do talířů, jsou mnohem blíže k sobě a mnohdy spolu buď přímo pracují, nebo spolu čas tráví po práci. Zemědělci, místní spolky SDH, nebo myslivci. Ti všichni jsou vděčným tématem k natáčení komedií. Přičemž myslivcům to i snad přeju, protože řada z nich je opravdu nebezpečná ostatním a dokonce nejen zvěři v lese! Tohle bylo velmi, velmi slabé, ale odjišťování podprsenky Rybové se mi taky líbilo :-). Taky bych stříhnul ten červenej drát... :-). Dávám tedy za dva jezevce a nevím zda tomu dám ještě šanci. * * ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Tady snad jen dodám... Mayday, mayday, we going down... Zkusím ještě třetí díl. Jen kvůli Pavelkovi. * ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Nevím zda má jít o další z kupy vtipů, kterými je tento seriál (jak se jeho tvůrci dmnívají) asi nabušen, ale jezevčík Broček je fenka. To jen na úvod. Jináč je to čím dál větší nuda ač se Tácek s Dulavou a Prachařem pitvoří jak chtějí. Sedí mi tam Ondřej Pavelka, ale asi to bude tím, že ho mám rád a tak mu odpustím i účast v téhle hrůze. Co mne zaujalo bylo, že Svarinskou jsem vždycky považoval za pěknou ženskou, ale tady vypadá divně. No není to důkaz, že s tímhle serošem není něco v pořádku? Podle mne je... * ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

Tak nevím zda jsem si na tu partu dementů v zeleným z Přibáně už nezvykl, ale tenhle díl byl dobrej. Hodně solidních hlášek, Rybová - Prachař svolávající se k sexu taky hodně bavili. Jo tenhle díl jsem se i zamál... * * * ()

Epizoda 5 (2023) (E05) 

Pořád dobrý. Prachař tomu dodává něco, co tomu chybělo. A opět Rybová jako stopující školačka, které odpadla odpolední hodina byla boží! :-). Dovela jsem se začal těšit na příjezd veterána z Afghánu! * * * ()

Epizoda 6 (2023) (E06) 

Zase jsem se bavil. Ono když už se přeladíte na příběhovou vlnu, tak vám ani nic jiného nezbyde. Operací Archa vše začíná gradovat k nějakému velkému střetu. Hamisch na záčátku v boji s českými názvy vesniček a vísek selhal, ale Tácek na konci zaskóroval a nechci se mýlit, ale tohle mu zaručí předsednictví ve spolku, protože konečně trefil a ne jen tak nějakého zajíce... :-)  * * * ()

Reklama

Reklama