Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andělé pomsty přinášejí akční dobrodružný příběh o odplatě a cti z prostředí středověké Anglie.Katherine (Joanna Pacula), poddaná krále Richarda, nachází po návratu z křížové výpravy místo svého sídla ruiny a její desetiletý syn se navíc dostal do rukou nechvalně proslulého zloducha GREKKORA (Rutger Hauer) a jeho bandy vrahounů. Při snaze dostat se na stopu svého syna se Katherine setkává s další ženou, která má s Grekkorem nevyřízené účty. Společná touha po odplatě obě ženy přivádí k Andělům pomsty. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

JanniV

JanniV (hodnocení, recenze)

Jo... Ona si ženská ve středověku mohla mírnixdírnix odskočit na křížovou výpravu...... Nechat doma synka..... Bože, jak v tom mohly hrát herci jako Haauer nebo Vosloo... Maj tyhle sračky zapotřebí???? Vodpad.... ještě hůř. Žumpa.

Zrzka_88

Zrzka_88 (hodnocení, recenze)

Nejvíce se mi líbil asi ten název, pak už nic... Takovou hrůzu jsem už dlouho neviděla. Kdybych měla říci, co bylo na filmu nejhorší, tak bych vám ho celý povykládala. Blábol za blábolem. Rádoby hrdinky jsou k smíchu!!! Prosím, věnujte svých 87 min života jakékoliv jiné činnosti, nežli tomuto ,,filmu,, (Mě donutilo se na to dívat Studentagency... chudáci, už asi nemají na lepší filmy prostředky)

Reklama

Reklama