Reklama

Reklama

Vnitřní monstrum

Trailer

VOD (1)

Život mladé módní návrhářky se změní ve chvíli, kdy se její nejtemnější vnitřní myšlenky promění v něco strašlivého – co nepřestává růst. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Bobecek0603 

všechny recenze uživatele

Film bych nezařadila do kategorie horor ani komedie. Patří spíše do kategorie psychologického filmu. Celý snímek mě opravdu nadchl a když se na to podívám z pohledu psychických poruch může tento snímek krásně přiblížit divákovi co se odehrává v životě člověka, který trpí depresí nebo úzkostnou poruchou. Kdyby tento celek byl uvedený jiným popiskem a trailerem myslím, že by mohl mít úplně jinou úspěšnost. Tohle tvůrce trošku nedomyslel. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V očekávání něčeho děsivého, tedy nepovedeného, jsem nakonec dostal průměrný snímek, který vypadá jako filmy ze sedmdesátých a hlavně osmdesátých let. Když se monstrum objevilo poprvé, tak se mi okamžitě vybavil snímek Basket Case (1982). A nakonec, i přes počáteční úsměv, jsem byl rád, že místo pixelů jsem po dlouhé době viděl poctivé staré efekty. V úvodu se nabídlo několik motivů - šaty, mutace, monstrum, chiméra - a zdálo se, že byl jejich potenciál promrhán. Jenže film se začal ubírat zcela jiným směrem a nápad s monstry a hostiteli se mi velmi zamlouval. Jistě, takový Cronenberg by z toho udělal parádní zvrácenou podívanou plnou hnusu, jenže málokdo je Cronenberg. Každopádně poslední čtvrtina má napětí i spád a to se počítá. A krmení, hm, je připomenutí skvělého Yuznova filmu Society (1989). Jo a taky je v tom trochu vidět Invaze lupičů/zlodějů těl, což mi nevadilo, páč tenhle motiv se mi líbí. Škoda, že se Zlokovicová více neodvázala, ale počítám, že tu možná byly i tlaky od producentů. Jinak hlavní myšlenka není špatná - naše životní prohry a bolesti dají prostor k temnotě, co nás postupně vysaje a zničí. Optimisti a veselí lidé žijí déle! Slušná hudba. Za mě dobré. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

samotná myšlenka vnitřního monstra ve kterém se zrcadlí naše činy a pocity a nakonec může z člověka udělat zrůdu a nebo pravý opak je celkem fajn. Bohužel tvůrci tady tu myšlenku nedokážou pořádně rozvinout a výsledkem je tak sice koukatelný, ale jinak (pod)průměrný horůrek, který viditelně čerpal inspiraci v osmdesátkách a Cronenbergovi, ale který není zábavný ani jako odlehčené béčko ani jako zvrácený body horor...40% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Z tela mladej módnej návrhárky vyrastie škaredý malý mutantík, takže tá bude mať čo robiť, aby ho prinútila držať klapačku, pokiaľ nechce, aby jej "to" pokurvilo život. Film je priemerný, ako horor dokonca skôr podpriemerný, a neprišiel mi ani veľmi vtipný. Zachraňuje ho vlastne len celkom dobrý námet a najmä svižné tempo, takže divák nemusí trištvrte filmu čakať, kým sa vôbec "niečo" objaví. Bolo vidno, že sa tvorcovia inšpirovali skvelým "Malignant", no keby som chcel tieto 2 filmy kvalitatívne porovnať, tak by hodnotenie "Appendage" muselo ísť do mínusu. Večer mi však nepokazil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská má problémy  v práci a do toho si myslí, že její přítel spí s její nejlepší kámoškou (proč se jich neoptala?). Nějak se v ní aktivuje její mrtvé dvojče a ožije pak se z ní oddělí úplně a ona mu něco dává, aby ho měla pod kontrolou samozřejmě ono to  uteče a chce ji nahradit. Jako horor to nefunguje jelikož sledujeme dokola scény jak tomu něco dává až zhruba 30 minut před koncem se to rozjede  a pak je to rychle ukončené . Kromě vzhledu mutantíka a té Asiatky  Kausar Mohammed tam není co pochválit. 20 procent ()

Reklama

Reklama