Reklama

Reklama

Moje vina

Trailer

Noah musí opustit své město, přítele a přátele a přestěhovat se do honosné vily nového manžela své matky. Setká se tam se svým nevlastním bratrem, Nickem, a hned od začátku si vůbec nerozumí. Táhne je k sobě ale přitažlivost, která přeroste v zakázaný vztah. Jejich vzpurné a osudem zkoušené povahy obrátí jejich světy vzhůru nohama a bláznivě se do sebe zamilují. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, to už tu bylo. Ano Julie a Romeo mohou mít i tuto podobu. Ano, ten plagiát z Rychle a zběsile ubírá hvězdu hned. Ano, ta sedmnácka jako špičkový řidič, co ji to naučil zlý taťula vypadá jako klišé. A přesto: Oba herci jsou přesvědčiví a v zásadě vtipní. Scénář tady obstojí. Doplněná omladina z lepší společnosti ukazuje, že je to všude stejné. Peníze se tak projevují bez ohledu na to, kde se nalézají. Ubral bych asi trošišku toho líbání, ale sex byl natočen vkusně bez těch "obvyklých"  filmových naprosto přiblblých poloh kopírující trapná porna. Že oba rodiče zapomínají, že ti dva nejsou biologicky nijak spojení a mohou být partneři je dobrá připomínka k tomu, že papír sourozence nedělá, stejně tak rozsudek soudu nedělá dva tatínky jednomu dítěti. Cením celkové provedení, které se muselo vyrovnat s tím, aby nesklouzlo do laciného škváru a otevřelo si i cestu k příběhu 2, kde ta láska buď skončí, nebo nabere grády. Mírně nekriticky dávám 70%, protože nejen dramaty, která nastavují zrcadla je člověk živ. A pohled na krásnou lásku potěší, když oba tak září.. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Toto je film pro náctileté či 20. + najivnější. Knížka byla dobrá, nic zářivýho ale nebylo to špatné. Ve filmu mám problém, že mě prostě hlavní postavy, tedy ti herci co vybrali nejsou sympatičtí. Nick byl trochu namakanej. Tenhle týpek ve filmu je hodně štíhlej, vypadá jako děťátko. Noa je zde opravdu romazlená, nafrněnná holka a to hlavně na začátku. Je to ještě větší děcko než Nick. Ona tak vypadá i se tak chová. Ten její nos nahoru. Je těžké přimknout k těmto postavám. Konec je jiný než v knížce, asi to má být víc cool. Řekal bych že i závěr je pro maldší publikum. Mě by se víc "líbil" ten závěr z knížky. Byl drsnej a  víc dospělej. Je znát že všechno museli nastrkat do kratšího času. Ve filmu se pořád něco děje a to je fajn. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustila hned poté, co jsem dočetla knihu a jelikož ta pro mě byla docela zklamání, tak jsem od filmu moc nečekala. Ale! Většina věcí, co mi překážela v knize, tady buď nebyla a nebo byla vyřešena mnohem lépe. Některé scény jsem si užila víc v knize a některé, které mě tam úplně nebraly, jsem si zase užila více při filmu - což je za mě ideální kombinace. Finále bylo docela dost jiné, oproti knižní verzi, ale líbilo se mi stejně tak. A byl tady i lépe udělaný náběh na pokračování. Hlavní dvojice mě první minuty moc neuchvátila, ale nakonec se mi spolu líbili a oproti čtení jsem se tady i pár momentům zasmála. Takže za mě nakonec spokojenost. Jo a velké plus za soundtrack a španělštinu, mmm. ()

judyhopkava 

všechny recenze uživatele

Za mě povedený film. Je to natočené podle předlohy knihy od autorky Mercedes Ron. Na knihy ze zvědavosti a porovnání s filmem jsem se rozhodla že časem taky mrknu. Autorka napsala o tomto příběhu 3. knihy u nás zatím vyšli dvě a třetí se doufám dočkáme také brzy. Tím pádem to vypadá i že filmové zpracování by nemuselo také skončit tímto jedním filmem,.Alspon ke konci to zůstává trochu otevřené tak uvidíme .Jak film zaujme. Někdo to tu přirovnal k Aftru sérii. Tento názor nesdílím je to podobné žánrem ale příběh je samozřejmě jiný .A mě se španělská verze zkrátka líbila a musím říci že byla povedená a stojí za to se na to podívat. Ano děj není žádné mistrovské dílo jako asi všechny podobné filmy. Ale pokud Vás film pobaví rozesměje a nebo uroníte nějakou tu slzu a udrží při sledování a napětí jak to dopadne či skončí...Určitě to není zbytečné mu věnovat ten čas .A myslím si že na toto podobné téma byly natočené daleko horší dílka než je toto. Takže za mě doporučuji a musím říct že mě osobně se to líbilo více než natočená série Aftru. A i hodnocení není špatné 64% to je slušné. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Ako to len povedať... Nebolo to dokonalé. Vlastne išlo o typické klišé typu bad boy x girl who dislike luxury. Akoby toho nebolo málo, sú ešte nevlastní súrodenci. Dievča nájde fotku kde sa jej najlepšia kamarátka bozkáva s jej priateľom, láska vznikne z ničoho, ex sa z ničoho nič objaví, aby všetko skomplikoval, ale aj napriek tomu som si túto plochú romantiku užila. Je to moje guilty pleasure a už teraz viem, že si pozriem aj druhú časť. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama