Reklama

Reklama

Dračí bouře

(TV film)
  • USA Dragon Storm (více)

Obsahy(1)

Král Fastrad je potrestán, když jeho Říši temnoty napadnou hvězdní draci. (Alespoň tak to vidí jeho poddaní. Draky podle nich poslal na Fastrada všemohoucí Velký Dragon, který se už nemohl dívat na plenění krajiny a týrání lidí). Fastrad však neváhá a požádá o pomoc panovníka seousední Říše slunce, krále Wednesburyho. Ten zformuje skupinu bojovníků. Silas, Remmegar, Ling, Nessa, Theldag a Medina tvoří tým vyvolených, kteří mají ochránit obyvatele před dalším útokem hvězdných draků... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Království ohně bylo strháno jako naprostá kravina s dvěma slušnými herci a hromadou digitálních draká. Avšak proti tomuto snímku se jedná o oscarový film, který by měl v kině vydělat 3 miliardy... Kdo neviděl neuvěří. Kdyby to natočil slepý, hluchý a labilní jedinec možná bych to vzal v úvahu a film prohlásil za slušný, ale bohužel... ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

S odpadem by se mělo šetřit, jelikož za chvíli jím budeme mít zasypanou planetu...ale zde nelze jinak. Snažil jsem se najít alespoň jednu hvězdičku, nu, možná za draky, ale celkově je to tak blbé, že raději ne. Snad i z deseti lidí se dá udělat vynalézavými záběry kamery dav, tady se o to však nikdo nesnaží. Chvílemi jsem měl pocit, že sleduji 35 let starý cyklus TV pohádek Bylo-nebylo v papírových odlupujících se kulisách. Výtvarně otřesné, herecky katastrofa... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

No po troch, či štyroch rokoch som zohnal tento film a pozrel som si ho s dúfaním, že bude mať akú takú úroveň a nesklame ma na plnej čiare a že tie percentá sú tu neprávom. Chyba. Nemal som mať také očakávania. Je to naozaj príšerné, stále som premýšlal nad tým, že kde prižmúrim oko a dám dve hviezdičky, ale to proste nejde. Obsah, dej je úplne príšerný a primitívny. Žiaden scenár a bez normálnych nápadov. Herci taktiež nula bodov. Strih, kamera, nasvietenie sú veľmi podpriemerné. Jediné, čo tu má akú takú úroveň sú draci, ktorí boli na úroveň filmu spravený nadpriemerne, teda skôr dostačujúco. Je to jediný klad filmu a preto dávam jednu hviezdičku. Je to zmarený film o drakoch. Veľká škoda, lebo dračie námety ja veru môžem. 22% ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Neexistujú dlhodobé priateľstvá. Len dlhodobé záujmy.“ Tu je aj 20% veľa, myslel som, že ak v niečom hrá John Rhys-Davies (v titulkoch uvádzaný záhadne ako „John Rhyes-Davies“), vyložený odpad to byť nemôže. Ale starý dobrý Sallah z prvého a tretieho INDIANA JONESA a prchký trpaslík Gimli z PÁNA PRSTEŇOV toto samozrejme nerieši. Mal som si skôr spomenúť na jeho lukratívne zmluvy ANAKONDA 3 – 4, ŠAVĽOZUBÝ TIGER, DENNÍK PRINCEZNEJ 2 alebo VLAD DRACULA (no dobre, toho len daboval, ale aj tak...). Neviem, možno ma utešoval fakt, že som s týmto sympatickým takmer dvojmetrovým bradatým hercom už jeden film o drakoch videl a nebolo to úplne zlé. Toto ale JE zlé. Čo zlé! To už ani nie je možno plnohodnotný film. Bez toho, že by som sa chcel vyvyšovať. Ale amatérstvo z toho razí od začiatku po koniec: „honosné hrady“, oproti ktorým sú rozvaliny Čachtického hradu orientálny palác. Vojsko, pozostávajúce z dvadsiatich čudných zamračených ale aj všelijako srandovne vysmiatych chalanov v kapucniach. Obrovská bitka o hrad? 34 (nerátal som to, ale ten tip určite nebude ďaleko od pravdy) chlapíkov s drevenými mečmi. A draky? Tie dnes vidíte už aj v reklamách na žuvačky. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý, lepší příklad toho, jak si podkopávat nohy by člověk hledal asi marně. Když je ve filmu řečeno, že draka dokáže zabít JEDNA PŘESNĚ MÍŘENÁ STŘELA do SRDCE a potom jednomu drakovi prostřelí horní čelist (ale pozor na ocasy draků... ocasy žijí svůj vlastní život). Nebo ještě jedna dobrá rada pro všechny: Kdyby na vás běžela nějaká šelma, ta šelma má jediný jasný cíl - sejmout vás a jenom vás- tak nejchytřjší taktika je čekat, až bude od vás šelma vzdálená 5 metrů a potom začít zdrhat............ že by to nikdo z vás neudělal???? To znamená, že jste banda kreténů, kteří nikdy nečetli příručku "Přežij v divočině" od Stephena Fursta. Nene, tohle je prostě naprostá zhovadilost... režisér a scénárista by si měli navzájem lisknout. Ale zase... ta princezna měla pekné středověké kalhotky :) Ruku na srdce.. tohle film nezachrání. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film vstoupil ve známost jako nejsledovanější snímek televize Sci Fi Channel, který byl od jejího vzniku vysílán. Premiéru sledovalo přes tři miliony diváků. (Terva)

Reklama

Reklama