Reklama

Reklama

You'll Never Find Me

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Patrick (Brendan Rock), podivínský a osamělý obyvatel, žije v mobilním domě v zadní části izolovaného karavanového parku. Poté, co vypukne silná bouřka, se u jeho dveří objeví záhadná mladá žena, která hledá úkryt před nepřízní počasí. Čím déle noc trvá a čím více se mladá žena o Patrickovi dozvídá, tím obtížnější je pro ni odejít. Brzy začne pochybovat o Patrickových záměrech, zatímco Patrick začne pochybovat o svém vlastním uchopení reality. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (27)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na mě přeci jen trochu moc dlouhá konverzačka, jejíž kontury jsou víceméně jasné, ale tím zase nechci říct, že by to bylo špatné. Rozhovor hlavních protagonistů měl sice dost slabších momentů, ale stejně tak nebyla nouze o ty silné. Své si odvedlo poněkud klaustrofobické prostředí maringotky a v neposlední řadě i dešťová bouře, která zuřila za okny. A bavili i herci. Na olezlé balíky mají Australané monopol a Jordan Cowan byla jedoduše výborná. Závěr jsem si sice představoval trošku jinak, byť v podobných intencích, ale zase úplně mě nezklamal. Slušný debut. 65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Podstata zápletky je sice už chvíli po začátku dost průhledná, aspoň pro toho kdo už má podobných žánrovek něco nakoukáno, ale rukopis režisérského dua je vcelku originální a detaily jemně psychedelického finále samozřejmě předvídat nelze. Olezlý pupkatý týpek v roli vágusovitého mimoně byl skvělou volbou, působí autenticky. A i když se celkově jedná jen o takovou levnou komorní thrillerovou konverzačku se dvěma postavami, odehrávající se uvnitř jedné trochu větší maringotky, nenudil jsem se ani chvilku. Skvělá práce a na prvotinu obou tvůrců tuplem. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladá žena zaklope v noci uprostred búrky na karavan staršiemu chlapovi a prosí ho o prístrešok. Tak sa postupne zoznamujú a očividne obaja niečo skrývajú. V tomto austrálskom kúsku sa tvorcovia snažia o pomalé budovanie atmosféry najmä pomocou búrky, čo samozrejme funguje, ale tá nekonečná konverzačka dvoch postáv ma takmer uspala. Našťastie sa to v záverečných minútach premení na intenzívne hororové peklo. Milovníci slowburn hororov budú nadšení a na úplne neznámy kúsok to v konečnom dôsledku najmä vďaka solídnej koncovke nebolo najhoršie, ale nebola to úplne moja šálka kávy. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Dobře vystižená psychologie nejistoty, kdy holka, která vstoupí ve špatném počasí do cizího karavanu, neví, jestli jeho majitel je nebo není nebezpečný. Hodinu trvající dialog, kdy se dvojice zkoumá a čeká na reakce toho druhého, prokrývaný vrzáním karavanu ve zvukově silném hřměním, větru a dešti. Chlap je divný, neprůhledný a především paranoik. Což po jistých událostech vede k halucinogenní divočině s pro diváka zmatečným smícháním faktických karet na stole. Škoda. [Sitges FF] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je nejasné, kdo je větší magor - zda mladá žena, toulající se v noci v bouři a bušící ve dvě ráno na dveře osamělého muže, nebo zda onen muž. Docela slušné psycho, kdy vše směřuje k určitému cíli. Pak ovšem žena udělá osudovou chybu, tedy zachová se jako kráva, a tak nezbývá muži držet palce, aby ji alespoň naporcoval. Jenže...no, a když se z toho stalo koncentrované ultrapsycho, tak jsem se rozhodl původní hodnocení zvýšit o jednu hvězdu. Teď bych tu mohl napsat několik možných vysvětlení, čeho že se to divákovi v závěru dostalo, ale to je právě ono, kvůli čemu je dobré vydržet až do konce. Jinak místy byl film tak pomalý, že se mi zdálo, jak se mění jen ve sled fotografií. Skvělá hudba + ruchy se postaraly o to, aby i tak film nenudil. Asi spíše pro okrajové publikum. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Adelaide (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama