Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aang se ve vězení potká s králem, který je blázen do her. Sourozenci chtějí svého parťáka najít, ale nejdřív se musí přestat handrkovat a vymotat se z temného tunelu. (Netflix)

Recenze (7)

H4daon 

všechny recenze uživatele

V původním seriálu krása této epizody spočívala v tom, že až ke konci Aang zjistí pravou identitu krále. Bohužel tady se z nějakého neznámého důvodu rozhodli jeho identitu prozradit hned z kraje a tím se díl připravil úplně zbytečně o velice zajímavou zápletku. ()

Keks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Bumiho jsem se těšil už od traileru, protože původní epizoda je pro mne klasická záležitost a jedna z nejoblíbenějších epizod první série. Zde ale dorazilo celkem zklamání...král je sice správně šílený, ale ztratil tu dětinskost díky níž byl tak ikonický. Dále zde máme celkem zvláštně podstrčenou linku s Jeskyní dvou milenců (nebo milenek, to je celkem jedno), která v podstatě úplně ztratila svůj účel rozvíjení vztahu mezi Aangem a Katarou (Aang nebyl ani přítomen), svoji linku si i nějak dojedou Jet s vynálezcem, ačkoliv Jetova byla taky taková nedokončená, ale budiž (tady jsem chtěl víc jeho bandy ale tak snad se dočkáme Dne černého Slunce ;D), tento díl táhne nahoru linka Iroha a Zuka, která je jako vždy úžasná a proti které nemám žádné výtky. ()

Reklama

Reklama