Reklama

Reklama

Štěstí pro začátečníky

  • USA Happiness for Beginners
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedená učitelka chce znovu nakopnout svůj život, i ten osobní, a nebojí se tomu jít naproti. Přihlásí se proto na náročnou výpravu do divočiny s partou nových lidí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hm, taká žena, že hundravá, nevrlá, nepríjemná a šeredná, tak to je fakt len hľadanie šťastia pre začiatočníkov, možno niečo na zaučenie, a potom bŕŕŕ rýchlo preč. Aj to neviem, či by sa radšej nezaučil na tej mulatke, to podľa mňa jednoznačne áno. Vtipu málo, z túry si neužijete ani panoramata, čiže taká oddychovka pre už oddýchnutých. Niečo, čo nepotrebujete. Zaujímavý výrok: "Neverím v kapitalizmus, ale nejaký peniaz sa vždy hodí." ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže reálně by to bylo tak za tři hvězdy. Ellie Kemper mi není nijak sympatická (ostatně to ani její postava v tomto filmu) a rozhodně bych tedy hrábnul spíše po Windy než pro Helen (když už měl Jake tu možnost). Jinak mě ale postavy neštvaly a herečky i herci podali vcelku dobrý výkon (vyzdvihl bych zejména Bena Cooka) . Vicky Wight se podle mě také nemá za co stydět. Je to zkrátka pohodová komedie, takový hodně solidní průměr. Hvězda navíc za Blythe Danner a „Just Like Heaven“. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Filmy od Netlixu se nebezpečně podobají produktům od McDonald´s. Vizuální stránka neurazí, ale při ochutnání se konzumentovi udělá špatně z chuti bakelitu. Umělost přímo čiší i ze snímku, který je na první pohled jako stvořen pro milovníky přírody a vyznavače všech možných forem hikingu. Ellie Kemper je naštěstí pořád to zlatíčko z Kanclu, ale je pravdou, že podobnou roli měla dostat už tak před deseti lety. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle , že má aktuálně 64 procent? Za co však průměrnější film v distribuci aktuálně nenajdete to neřeším to, že je to vykradený český film Buď Chlap (je mě jedno , že tohle spisovatelka napsala asi dříve). Tak, že ženská se rozejde s chlapem a vydá se zažít novou etapu života někde do lesa na túru tam je s ní cca 6 dalších lidí a průvodce  (jeden chlápek co je zkušený tak jich pořád předbíhá, ženská co drží bobříka mlčení, nějaká černoška, nějaká kurzová odbornice, přiteplený chlap a nakonec nejlepší kamarád jejího bratra) a to je zhruba celý film.  Ona je neschopná tak to pořád zdržuje (neúmyslně) a ten nejlepší kamarád po ní jede a ona neví jestli se jí líbí nebo ne mezitím po něm jede další ženská. Pak mají túru kdy se rozdělí na skupiny rychlá a pomalá a v té pomalé ten přiteplený se zraní tak mu ta ženská jde pro pomoc pak je hlasování o nejlepšího trampa ona čeká, že to vyhraje, ale vyhraje to ten přiteplený (nevím za co, když si pořád jen stěžoval) ona si pak přečte dopis od  toho kamaráda co jí dříve dál a zamiluje se do něho on si ji najde na nějaké oslavě a máme konec. Optimálně je to na 60 procent, ale humor zde není žádný a je to spíše průměrný film co nemá čím zaujmout (za přírodu extra body nedávám) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak to není, ale jinak je to milý film se sympatickými herci. Sice to vlastně postrádá scénář, protože ten by se dal popast jednou věto: Skupina lidí jde skrz americkou divočinu, aby dostala certifikát o zálesáctví... No párkrát jsem se i zasmál, párkrát to bylo poučné, a taky je tu krásná příroda... Docela to ušlo...60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Heleniny (Ellie Kemper) boty se v průběhu filmu mění z modrých na začátku na oranžové později. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal v Stamforde (Connecticut, USA). Zábery z mesta pri otvorení filmu sú z Pittsburghu, Pennsylvánia. (Arsenal83)
  • Přestože jsou v divočině s minimem toaletních potřeb nebo bez nich po dobu dvou týdnů nebo déle, mají muži po celou dobu výpravy stejně dlouhé vousy nebo je nemají. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama