Reklama

Reklama

Štěstí pro začátečníky

  • USA Happiness for Beginners
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedená učitelka chce znovu nakopnout svůj život, i ten osobní, a nebojí se tomu jít naproti. Přihlásí se proto na náročnou výpravu do divočiny s partou nových lidí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu vás najviac potešia prechádzky lesom a kemping. Ostatné veci, hlavne ten romantický motív, odhalíte hneď pri prvom stretnutí ľudí pred kempingom. Jednoduchý romantic-based film, kde v dialógoch medzi postavami bolo trochu viac potenciálu.  Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nenáročná outdoor romantika…..kdybych se měl vyjádřit jedním slovem, tak bych asi použil „příjemné“. Děj předvídatelný, vedlejší postavy klišovité, humoru poskrovnu, ale ústřední dvojice docela sympatická a ty lesní lokace taky udělaly své. Taková filmová užovka….na pohled nic moc, možná se i leknete, ale nakonec neublíží. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v relaxační vtipnou komedii. Výsledek je ale takový, že parta mongoloidů formou teambuildingu  vylezla z městské nory a poprvé vidí les. A ne, není to vtipné. Mohlo to být vtipné, ale není to tak. Je to smutné. A nejvíc mě vlastně zaráží, že nevím, jestli to myslí vážně nebo ne. V obou ohledech to ale kvalitu filmu nespasí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hm, taká žena, že hundravá, nevrlá, nepríjemná a šeredná, tak to je fakt len hľadanie šťastia pre začiatočníkov, možno niečo na zaučenie, a potom bŕŕŕ rýchlo preč. Aj to neviem, či by sa radšej nezaučil na tej mulatke, to podľa mňa jednoznačne áno. Vtipu málo, z túry si neužijete ani panoramata, čiže taká oddychovka pre už oddýchnutých. Niečo, čo nepotrebujete. Zaujímavý výrok: "Neverím v kapitalizmus, ale nejaký peniaz sa vždy hodí." ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Romantika s běžným námětem rozvedené (a pitomě feminizované), na kterou zamilovaně kouká magor, co si nedokázal za roky najít tu svou. Ale vše řeší "průvodce", což je magor další v pořadí a tak se díváme na partu nesourodých lidiček, co si šli hrát do lesíčka na čundráky. Fakt jsem to špatně rozdýchával, naštěstí se herci snažili z toho vyždímat, co se dalo a tak to nakonec šlo dokoukat, když si k tomu ale přidáte ten podzimní Connecticut (na mě tam bylo v létě úděsné vlhko). Co mi nesedlo byla hlavní hrdinka, fakt ta paní byla nehezká a protivná a nic nepomohlo, že to měla být fasáda hodného člověka. Hm. Moc jsem tomu nevěřil. 45% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Postavy nosí středně velké batohy, ale během pobytu v divočině mohou několikrát vyměnit celý svůj šatník. (Johnny.ARN)
  • Přestože jsou v divočině s minimem toaletních potřeb nebo bez nich po dobu dvou týdnů nebo déle, mají muži po celou dobu výpravy stejně dlouhé vousy nebo je nemají. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama