Reklama

Reklama

Den a půl

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufale chce svoji dceru zpátky. Se zbraní v ruce proto vrazí do nemocnice a unese odtud svoji manželku, se kterou se už nestýká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

TesterX 

všechny recenze uživatele

Slovo nuda je asi nejvystiznejsim oznacenim pro tenhle utrapnej snimek. Celou dobu sledujeme jen chlapka, co drzi pistoli u hlavy sve zeny a spolu s nimi je policista, ktery se svym uspavacim hlasem snazi situaci drzet v klidu. Bohuzel se mu to dari a pro divaka neusnout je sakra vyzva. Akce zadna, napeti nula, bez zvratu, prekvapeni, bez vyvoje. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Muslimák, co si chce pořád něco dokázat a mít pravdu, na druhou stranu je cute, jak má zájem o svoje dítě, ale unést kvůli tomu se zbraní svoji bývalou ženu a nechat se pronásledovat celým policejním sborem.... Bad Idea. Samotný film nějak nenadchne a napětí je tam tak v 1 moment, jinak je to docela nuda. 45% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Naprosto ubíjející film s trapným koncem. Švédská krasavice si pustila do trenek albánskou hromádku neštěstí. A dopadlo to tak , jak to dopadlo. Když podotknu, že nejdramatičtější scéna v tomhle posraným filmu byla ta, kdy nějaký debílkově na policejní kolonu vrhli z mostu šest shnilejch vajec, tak to mluví za vše. 10%. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Filmy odohrávajúce sa na obmedzenom priestore s minimom postáv ma väčšinou dokážu zaujať, no musia mať výborný scenár a kvalitných hercov, tu, žiaľ, chýba jedno aj druhé. Fares Fares je drsňák, ale ako scenárista a režisér totálne prepadol. Dej sa vlečie, nuda strieda nudu, po napätí ani stopy a akosi vás ani vzťahy medzi postavami vôbec nezaujímajú, dokonca ani to, ako to celé dopadne. ()

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Vikingové si zasvinili domovinu naplaveninou z muslimstánu a tak je čas točit politicky korektní filmy. Jak se ukázalo, tak za všechen ten sajrajt o kterej tu jde mohli nenávistný šovinistický vikingský rodiče. Takže se dostaneme až k srdceryvný scéně kdy pláčou - chudák přivandrovalej albánec, jeho opuchlá vikingská manželka i naplavenej policajt...srdce mi skoro usedalo, až jsem si vzpomněl na ty vraždy a znásilnění co v Evropě přičmoudlý doktoři a inženýři páchaj a o kterejch píšou dokonce už i politicky korektní média, a tak jsem utřel slzu a řek si: "Strčte si ten BULLSHIT zpátky do prdele!" PS- Pobavilo mě když albánskej únosce vysloveně žádal policii aby mu poskytla "unmarked car", aby poté absolvoval celou cestu v doprovodu čtyř policejních aut... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (1)

  • Postava Lukase (Fares Fares) nosí uniformu švédského „polisinspektör“. Později ve filmu ho vyjednavač oslovuje „poliskommisarie“, což je o stupeň vyšší hodnost. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno