Reklama

Reklama

Parťačky

  • Francie Voleuses (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě zkušené zlodějky a nejlepší kamarádky už nebaví utíkat. Přijmou proto do týmu ráznou Sam, aby jim pomohla s posledním úkolem, který se od těch předchozích dost liší. (Netflix)

Recenze (41)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ze začátku vše vypadá jako klasická variace na Charlieho Andílky, mixnutá ještě s Dannyho parťáky. Hodně nadsázky, sem tam nějaký ten pokus o hlášku, dynamická akce, sympatická partička hezkých ženštin. Jak se ale postupem času prohlubují vztahy mezi postavami, tak se z toho bohužel stane spíše taková ženská drbárna, kdy jde snadno poznat ženskou ruku režisérky,  obohacená ještě o naprosto tragický konec, který tvůrci raději ani nevysvětlují, protože prostě reálně vysvětlit nejde. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jako asi tady dokážu pochopit rozdílný hodnocení. Já budu patřit mezi ty spokojený. Ono to je takový žánrový gulšek, dělaný s jemným citem pro detaily nejen v žánru akce, ale především humoru a síle ženského přátelství, které se mě na tom líbilo asi nejvíc. Plus ty krásné free scény u dodávky tanec na hudbu, tam bych v té scéně hrozně rád hrál z toho šla svoboda a pohoda. Druhá složka co se mě líbila byl humor, ano sice ženský, ale kvalitní, třeba první nákup zbraní na Korsice a flirtovní předstevní zbraní mělo vtip. Melánie se tady nepouštěla do žádných velkých akcích, to nechala na mladší kolegyni a vlastně když vynechám střelbu a jeden fight dělán spíše pro vizuálno, tak to ani akční nebylo, ale přesto to mělo tempo a zábavnost. Myslím si že holky se tohohle filmu rozhodně nemusí bát a kluci můžou být v klidu nejedná se o 150x díl telenovely "ženská síla versus odporný chlapi", takže taky OK. Žánrovej gulášek kde křehká ženská duše je zabelená do jemné akce a síle přátelství a touze být obyčejnou ženskou. Moc příjemný pokoukání. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebudu v tom hledat složitosti. Ono vlastně ani není moc co. Zdejší jedno- a dvoj- hvězdy úplně nechápu. Zároveň ale nebudu svým hodnocením zastírat fakt, že nemám Mélanie a Adéle rád. Mám je rád, a to hodně. Navíc tady se na ně suprově kouká. Tak moc, že jsem s filmem nemohl být nespokojen. Film plný ženské síly a především ženského přátelství. Líbilo se mi to dost. Možná nebýt závěru, tak tu má i lepší hodnocení. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Režijní tvorbu Mélanie Laurent mám celkem rád, takže když jsem se dozvěděl o tomto jejím posledním kousku, neváhal jsem a nelituji, byť rozumím zdejšímu nízkému hodnocení. Označení komedie lze totiž považovat za dost zavádějící, humoru je zde pomálu, a kdo čeká nějakou řachandu, bude zákonitě zklamán. Adèle Exarchopoulos zde ovšem nejde nemilovat, takže už jen kvůli ní mě to potěšilo, stejně jako všechny ty překrásné lokace, kde se natáčelo. Dějově je to ale splácané z všemožných ohraných klišé a člověk se nemůže ubránit dojmu, že tvůrci o tom sami nemohli mít moc valné mínění a vzali to čistě jako kšeft, po němž za rok neštěkne ani pes. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mélanie Laurent si tentokrát vyskúšala komerciu a cítiť, že viac ju baví nakrúcať scény o vzťahoch než tie akčné, ale aj na tie sa dobre pozerá. Na to, že sa tu v podstate do záverečnej tretiny skoro nič v rámci ústrednej zápletky nedeje, je film až prekvapivo rýchlo ubiehajúci. Poteší atypický humor, skôr sucho anglický, než aký poznáme z klasických francúzskych komédií. Trochu viac sústredenosti na hlavnú dejovú linku a mohlo ísť aj o kúsok, ktorý si človek rád na odľahčenie pustí kedykoľvek. V tejto podobe ide o jednohubku. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Bohužel prakticky na úrovni posledních Charlieho andílků. Akce málo a dost mizerná, chemie mezi děvčaty nefunkční. Celkově nuda. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová akční komedie od známé francouzské herečky Mélanie Laurent, která si zde zahrála i hlavní roli. Není to tedy film, který byste si pustili znovu, ale na jedno zhlédnutí je to odpočinková záležitost. Až tedy na konec, který absolutně nedává smysl a zkazil celý film. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Pro Mélanie Laurent mám slabost už od jejích raných filmů, kdy byla ještě hodně mladá. Posunula se do středního věku, pár filmů i natočila, nakoukla do amerických vod. Moje slabost pro ni neutuchá. Bavila mě tahle roztomilá blbost, kde ji výborně doplňuje Adèle Exarchopoulos v žánrovém mixu chudším obsahově i co do počtu akčních scén, některé z nich jsou ale zatraceně povedené. Mám rád, když se spojí akce s kvalitní hudbou, proto mi určitě utkví v mysli boj po nepovedené trojce za zvuku Květinového valčíku z Louskáčka. Adèle navíc vyřazuje pozitivně agresivní energii drzé a pohodové holky s křehkým srdcem uvnitř. Původní komiks možná stojí za pořízení a přečtení. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Nie že by som mal niečo proti feminizmu, ale tu toho bolo moc aj na mňa a chcelo to poriadne prestrihať, lebo to bolo hrozne uťahané, dalo sa to v pohode dostať na 80 minút... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

akčně komediální buddy heist jednohubka, která celou dobu balancuje na hranici fakt blbého a blbého/zábavného což se jí daří se střídavou úspěšností. Akce je ok, Mélanie s Adéle jsou fajn a občas je to i překvapivě vtipné. Nakonec je docela škoda, že to má skoro dvě hodiny díky čemuž tempo kulhá na obě nohy. Mít to o půl hodiny méně, mohla to být nadstandardní žánrovka, která by se klidně mohla měřit se svými mužskými protějšky (hlavně co se Francie týká)...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo celkom nádejné, ale napokon ma to akosi nezaujalo. Prevedením mi to trochu pripomínal Charlieho anjelov, avšak s tým rozdielom, že tieto ženy mi vôbec neboli sympatické. A inak, celkovo som nepochopil kontext, že prečo vlastne robili všetko to, čo robili. A ten koniec, to bolo tiež dosť divné, keďže sme sa ani nedozvedeli, akým zázrakom sa podarilo prežiť tú priamu streľbu... Nuž, nebol to môj šálok kávy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Sice sem vydržel půl hodiny, ale i za tak krátkou dobu jsem poznal o filmu mnohé. Slušně přiblblá debilina. 10%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Taková sympatická francouzská akční komedie. Ze začátku trochu ukecané,  ale po přibrání třetí parťačky to nabere ten správný tak. Všechny ženský jsou pěkný a dobře se na ně kouká. Naštěstí je to francouzské, tak to úplně jinak vyzní než americká produkce. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. Laurent je moje oblíbená herečka, ale tohle bylo fakt špatný. Akce sice celkem fajn, ale ten zbytek hrůza. Je fakt, že tomu nepomohl česky dabing, který se taky nepovedl, hlavně Lucie Vondráčková, která vůbec neumí mluvit. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Krátká (nenatahovaná) jednohubka. Mix Heist, ženského buddy movie, střelené akční komedie, nic se nebere moc vážně. Pomsta za králíka je nemilosrdná, ale artová! Loupež obrazu uprostřed přípravy koncertu s poselstvím, jak je těžký uspokojit všechny ty vyhladovělí členy produkce, když v přípravě hot-dogů nemáte praxi, zato ale vaříte s láskou. PS: "Vážně nechceš zavolat mamince?" ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

už před více než 2000 lety bylo napásáno, že žena je nižší vývojový stupeň muže (byla jako druhá a ještě z odřezků). Takže je zcela jasné, že co měli za potřebí muži před 40 lety (vypatlaný akční film), dochází ženám až teprve teď. Celé to potvrzuje i překladatelka distributora - pardon distributorky (musela to být žena, muž by totiž uměl francouzsky daleko lépe a použil by správný překlad - "Zlodějky"). Další smutná věc je, že to běželo 10 minut a “parťačky” nezavřeli pusu (obzvlášť ta co ji dabovala Vondráčková). Non stop žvanění a rádoby hláškování. Navíc ta kulometná palba debilit. Tohle asi celé nedám. Po dalších 13ti minutách: odpad! To fakt nejde. ()

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Parádní film. Konečně holky, co se mají rádi jako chlapi. Kecy o feminismu si strčte do vagín, vždyť ta jedna chtěla jít do trojky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak nějak to na mne působí jakoby Melanie Laurent řekla svým kámoškám: " Holky budu točit film o třech zlodějkách a bude to akční, sexy a vtipný." A ono to nakonec nějak nevyšlo. Neoriginální asexuální nuda, bez šťávy, bez pořádné akce a chemie mezi hlavními hrdinkami. Jedna hvězda za obsazení a trocha léta u moře. ()

Reklama

Reklama