Reklama

Reklama

Elevator Game

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje sociálně neohrabaného teenagera Ryana (Gino Anania), který zjistí, že tu noc, kdy jeho sestra zmizela, hrála „Hru ve výtahu“ – rituál, při němž se hráči snaží cestovat do jiné dimenze pomocí souboru pravidel, která lze najít na internetu. Nedbá varování a rozhodne se ji najít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zase skupinka zanietených mladých, ktorí tentokrát pomocou výťahovej hry dokážu privolať vraždiaceho ducha z inej dimenzie... Všetko klišé, ktoré existuje, sa dá vidieť práve v tomto filme. Scenár je rovnaký ako v každej duchárine - deti niečo skúšajú, podarí sa, vypomstí sa. Gore ani triky sa veľa nestoja a typické trhavé či vykrúcajúce pohyby tej mátohy som už videl snáď miliónkrát. Ide len o to, či má divák tieto dookola opakované teen horory v obľube. Nenudil som sa, ani som nebol otrávený (sú aj omnoho horšie), do 2 dní zabudnem a neodporúčam, ale priemer udelím, oproti predchádzajúcemu nepodarenému "Glorious" je tu aspoň malé režisérske zlepšenie. Dokonca aj vydesiť by Rebeka očividne chcela... zatiaľ chcieť môže. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Pani režisérka to podľa jej počinov naozaj nevie a od filmov by sa mala držať čo najďalej. Čo sa filmu týka, otrasné postavy, fádny príbeh a nudná slabota. Po hororovej stránke ten film má miestami čo ponúknuť ( ten duch nie je vôbec zlý), gore nie je najhoršie aj keď ho je minimum ale všetko ostatné nefunguje. Postavy sú jedna otravnejšia ako druhá, totálni neherci. Celá lore ohľadom ducha má samé diery a ku koncu už sa ide podľa toho ako to režisérke vyhovuje. Dokonca aj na kratšiu dĺžku sa budete nudiť a pri tom ten začiatok bol celkom slušný. 2* ledva, za ducha a zato, že ja mám na takéto lámavé potvory slabosť. Rozhodne ale nedoporučujem. ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Škoda, že film není o Elise Lamové, o které měl původně být. Bohužel, to byl nejspíš pouze hoax, protože film je pouze o hraní výtahové hry. O režii se postarala milovnice výroby braků Rebekah McKendry. Ale její poslední snímek glorious (2022) mě bavil. Tady jde už od začátku vidět rozpočet a herci jsou po většinu času k smíchu. Elevator game sleduje partičku ytbrs, která aby nepřišla o sponzoring, tak musí natočit i sebemenší blbost. K této partičce se přidá další ehm ehm, který ztratil sestru... A pak už jen čekat než přijde výtahová Samara Morgan. Když překousnu to jak je to levný, tak to má i světlé chvilky, nenudí to a občas je to vtipné tím "neherectvím" a pitomým scénářem. Takže žádná extra tragédie.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akože nie, asi to nie je len na 1*, ale pravdupovediac veľa nechýbalo a dostalo by ju to. Je to taký ten typ hororu, kde presne neviete, či je to ešte akceptovateľné béčko, alebo už céčko s temer nulovým rozpočtom. Našťastie je to vcelku krátke, herci sú relatívne sympatickí, občas na vás dýchne fajn hororová atmosféra a k tomu „pekná“ scéna na ulici. Ale teda neviem... kde to skončí? Čo ešte vymyslia? Hororové kuchynské mixéry? Zadné brzdové svetlá na autách? Samoobslužná pokladňa v Kauflande? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak oceňuji samotnou výtahovou hru. Nevzpomínám si, že bych něco podobného v minulosti viděl. Celkem fajn bylo i obsazení. Sice se jednalo o standardní teenagerskou partičku, ale nešlo o uječené krávy a namistrované dementy. No ale to je všechno. Napětí neexistovalo, k ztvárnění zásvětí tu stačil jen červený filtr a bubák byl spíš směšný. Snaha o gore tu sice byla, ale ani tady film výrazně neboduje. 30% ()

Reklama

Reklama